Sjuklingen rapporterar

Wow, nu har jag slagit rekord i att ha blogguppehåll. Det känns konstigt att inte skriva ned vad som händer i livet efter att ha haft den här blöhrgen i så många år, och nu, när jag faktiskt har tid, vill jag skriva av mig lite. 


Det har hänt så sjukt mycket sedan i somras. Vackra, stora och lite jobbiga grejer. Jag har börjat plugga igen, Estrid har blivit ett stort kiddo som härjar runt med sina kompisar på förskolan Björnen om dagarna, mina älskade partners in crime Anton och Petra har fått sin lilla dotter Flora och jag har haft svårt att hålla ihop livet och plugget eftersom jag har blivit sjuk. 

Sedan i november har jag haft hemska problem med magen, men de senaste veckorna har det stadigt försämrats. I söndags, för 6 dagar sedan, åkte jag till akuten för andra gången på en vecka och fick läggas in på sjukhus. Läkarna tror att jag har en inflammatorisk tarmsjukdom som har härjat runt i magen lite för länge nu, och det har lett till att jag har slutat äta (har gått ner 7 kg på några få veckor, det är riktigt läskigt) och blivit bestulen på precis all energi (i söndags fick jag gå och lägga mig efter att jag hade duschat, jag var helt slut). Så, nu är jag på sjukan och får kortisonsprutor 2 ggr/dag, vilket har hjälpt riktigt bra på bara några dagar. På måndag ska jag göra en härlig koloskopi (seriöst, skjut mig så jag slipper), och efter det kan jag förhoppningsvis få en diagnos.

Jag är så himla lättad över att äntligen få hjälp, men också väldigt rädd inför undersökningen och en ev. diagnos som jag verkligen vill slippa. Försöker ta en dag i taget och tänka på annat, men det är lite svårt. 

Oh well! Nästa gång jag skriver är det säkert jul, ha det godt till dess! 

(Cannot resist en bildbomd, pass på!)

Lille förskoleungen! <3
Första dagen på inskolningen. Det var tufft i början, men nu älskar hon att vara där. :')
Jag har skaffat nya glajjer och en ny tatuering - älskar båda!
Det är inte bara jag som har varit sjuk. Med förskola kommer vinterkräksjuka, öroninflammation, influensa och vab. Jag förstår inte hur vi har lyckats få livet att funka, men det har fan gått!
Flora, gängets kaxigaste filur. Är så kär i detta lilla knott.
I julas firade vi för första gången tillsammans i Skåne. Här har vi ett bildbevis på Estrids totala kärlek för katter.
Mitt älskade älskade hjärta Måns. <3 Här sov vi på hotell Pigalle i januari, medan Erry var hos mina päron. Måns har varit en sådan jävla klippa som har roddat allt med Estrid ensam nu när jag är inlagd. Jag är så glad att det är just honom jag får vara med.
Nyååårs! En tid då jag fortfarande var någorlunda fräsch. Var nöjd med lillsminket och nykär i mammatatueringen. Det är mammas bil, en Citroën 2cv Charleston. Den är ett av mina finaste barndomsminnen.
Lol, no filter. Tog den här bilden när jag mådde som sämst, i måndags. Såg ut och kände mig som en hög med sopor.
#mys #mordor
Lite dropp till lille maggen! Jag var så otroligt stolt när jag övervann min nålfobi efter kejsarsnittet, men efter den här vistelsen är den tillbaka med råge. Jag är som en jävla femåring och kräver bedövningssalva varje gång jag ska stickas. Fyfan.
Kämpa på Sevvan och tarmen, det här blir bra!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Lycka till med undersökningen! Och som du nämner, det här blir alltid bra till slut. Jag håller tummarna!

Svar: Åh, tack snälla! Så fint! :)
Severina

2017-03-12 @ 09:32:55
URL: http://ellenlindberg.se
Postat av: Malin

<3

Svar: <3!!
Severina

2017-03-12 @ 11:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0