#mys

Jag har fått provköra livet som lärare lite den senaste veckan genom att ha påsklov! Har egentligen min tredje VFU (praktik) på en gymnasieskola, men när eleverna fick lov fick vi också det. :))) 


Det har varit så fint att vara ledig med lillfamiljen ett tag. Önskar att vi kunde vara hemma tillsammans jämt. Det har varit så svårt och körigt den här vintern och våren, men nu börjar det ljusna lite. 

Bildbömb:

Förra helgen åkte Erry och jag hem till Tranemo. Mysets mys. :')
Mamma erbjöd sig att ta hand om börnet lördag-söndag. Om jag sprang ut till bilen och åkte till Amanda? Ja. Hon och Andypants har köpt ett fantastiskt fint hus i Uddebo och det behövde jag såklart inspektera. Det passade alldeles ypperligt för att ligga i hög, prata hemlisar och kolla på skräpig TV. Högsta betyg!
Wille var där. Skönt, då kunde jag stilla min hundabstinens.
Grinade en skvätt när Amanda hällde upp ett varmt bad och ställde fram götta en masse åt detta gamla mähä. Jag fick marineras i badet och läsa medan hon gjorde middag åt oss! <333 Förtjänar ej denna person.
Vi köpte en ny matta häromveckan, kul för oss!
Minstingen gillar'n.
Bra matchning. Silver + silver = sant.
Nytt favvoläppstift: Kat von D's Everlasting liquid lipstick i färgen "Outlaw". Ny hårlängd också, har för fan klippt av 2 dm!! #kämpa
Igår kom mamma och pappa hit. De sov över för första gången sedan Måns och jag blev ihop!
Den lille Picasso.
Pappa hjälpte mig att borra upp min gamla Stringhylla. Jag har velat ha en slingrig växt klättrade runt köksfönstret sedan forever, och nu har jag äntligen fixat det. Det tog ca 5 min. :))))
Vill sitta här och dricka kaffe hela dagen, kan jag bara få göra det??
Lille tuten.

RSS 2.0