Finbesök, öroninflammation och vitsippor.

För att sammanfatta den senaste veckan som gått:

Förra veckan fick familjen Larberg fint besök av min lillebror Musse. Erry var så himla glad över detta! <333 

Tyvärr så har hon fått öroninflammation igen. Två gånger på tre veckor. :( Hon har så himla ont och skriker hela nätterna. 

Tapper ändå! 

Vårt vardagsrumsfönster är så fint och grönt nu! Och i tisdags pussade jag den här gooben hej då, för dagen efter skulle han till Berlin med jobbet. 

Själv åkte jag hem till Tranemo med den här lilla skiten. 


Igår sprang jag en runda runt Skvättebäcken, en plats där jag brukade leka när jag var liten (och hänga med kompisar + pussa på söta killar när jag var teen). 

På eftermiddagen firade vi Estrids första fölsis i förväg eftersom mammas hundallergi hindrar henne från att vara med på det riktiga kalaset hemma hos oss. Mammas kollega hade bakat en Babblarnatårta!!!

Huvudpersonen fick tyvärr inte smaka eftersom hon fick en allergisk reaktion mot ägg förra veckan. :((( Stackaren fick åka till akuten och få allergimedicin. Hon fick dock vaniljglass som kompensation och en kan väl säga att det gick hem. Tutens första socker!!! :') 

Vädret har varit helt fantastiskt de senaste dagarna! Idag packade vi in mormor och Erry i bilen och åkte på utflykt till Hofsnäs. Det är så fint där! 

Mommo. <3 

Alltså, pappa! Så gulli! :') 

Och mamma! <3 Erry är sjuuukt mammig nu, men min mamma duger nästan lika bra! 

Vitsippespam. Jag är en sådan klyscha, men det gick ej att låta bli!
Tänk, för ett år sedan visste jag inte ens vem du var och nu är du min största kärlek (Måns kommer förstås på delad förstaplats!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0