Måste lägga upp denna bild också:

<3 x 74828163638292276

Hej sommar, kan du stanna för alltid?

Att komma tillbaka till Göteborg och mötas av en innergård som ser ut såhär är: <3333

Och att vakna bredvid denna är också: <3333

I söndags fick jag stressa in till stan och köpa sommarkläder till lille tuten. Kolla va fräck hon e!! 

Hon fick alltså en liten hatt. Gissa hur hon känner för den...? 

Jossan och Hektor var här igår. Sommarbebisarna kravlade runt i gräset (mest Erry, som vanligt) och tryckte i sig vattenmelon tills de storknade. 

Som sagt.

Jossan alltså. <3 Hon är så fin och bra med Estrid.

Igår kväll fick vi äntligen vårt bud från Granit. Det innehöll bland annat det här fina tältet som nu står i Estrids rum. Det är en tidig present från min mamma och pappa. :') 

Mattan är också ny; jag lövear den! Vi köpte samma modell, fast mörkgrå, till köket också. 

Tältet är så användbart. Man kan sitta där inne och borsta håret, bara för att nämna ett exempel. 

Fan, vad man älskar den där lilla gnomen ändå.

Paketet från Granit innehöll även en ny klädhäst till mig. Den är så mycket finare och stabilare än min gamla plastiga från Ikea. Den sistnämnda höll på att vikas på mitten av alla kläder. PS. Hur fint är det att ha ett träd precis utanför fönstret?! Jo, jättejättejätte! 

Idag var det supervarmt igen. Erry var hos tandläkaren för första gången (*hulkgråt*), om man räknar bort gången då vi fick åka till tandis för att hon vurpade och landade på tandköttet. Det blev blått. :( Meeen, hon har nu fyra ståtliga tänder, så det verkar ha gått bra ändå! Vi gick både dit och hem (Kortedala), en promenad på ca en nätt mil. Den där tishan luktar inte rosor längre, kan jag säga. 

Ikväll gick jag en promenad med min hårigaste kompis. Jag ville sitta i Redbergsparken och titta på solnedgång och utsikt, men det ville inte Iso.


Göteborg och sommar är med på min topp 5 över bästa saker i livet. 

Nu ska denna trötta hagga krypa ned i sängen bredvid bebichulo och Mård. Puss 

Finbesök, öroninflammation och vitsippor.

För att sammanfatta den senaste veckan som gått:

Förra veckan fick familjen Larberg fint besök av min lillebror Musse. Erry var så himla glad över detta! <333 

Tyvärr så har hon fått öroninflammation igen. Två gånger på tre veckor. :( Hon har så himla ont och skriker hela nätterna. 

Tapper ändå! 

Vårt vardagsrumsfönster är så fint och grönt nu! Och i tisdags pussade jag den här gooben hej då, för dagen efter skulle han till Berlin med jobbet. 

Själv åkte jag hem till Tranemo med den här lilla skiten. 


Igår sprang jag en runda runt Skvättebäcken, en plats där jag brukade leka när jag var liten (och hänga med kompisar + pussa på söta killar när jag var teen). 

På eftermiddagen firade vi Estrids första fölsis i förväg eftersom mammas hundallergi hindrar henne från att vara med på det riktiga kalaset hemma hos oss. Mammas kollega hade bakat en Babblarnatårta!!!

Huvudpersonen fick tyvärr inte smaka eftersom hon fick en allergisk reaktion mot ägg förra veckan. :((( Stackaren fick åka till akuten och få allergimedicin. Hon fick dock vaniljglass som kompensation och en kan väl säga att det gick hem. Tutens första socker!!! :') 

Vädret har varit helt fantastiskt de senaste dagarna! Idag packade vi in mormor och Erry i bilen och åkte på utflykt till Hofsnäs. Det är så fint där! 

Mommo. <3 

Alltså, pappa! Så gulli! :') 

Och mamma! <3 Erry är sjuuukt mammig nu, men min mamma duger nästan lika bra! 

Vitsippespam. Jag är en sådan klyscha, men det gick ej att låta bli!
Tänk, för ett år sedan visste jag inte ens vem du var och nu är du min största kärlek (Måns kommer förstås på delad förstaplats!).

RSS 2.0