Tiden går och saker händer.

Ja, hjälp. Nu är det typ vår och i vanlig ordning glömmer jag bort min lilla plats på www. 

Sedan jag skrev senast, i slutet av januari, har mycket hänt. Estrid har lärt sig krypa och att gå själv med gåvagn och kan säga enstaka ord (mamma, pappa, titta, lampa). Hon besitter en sjuk envishet (undrar vem hon har ärvt det från... *visslar*) och hatar t.ex. att sova. Det är synd, för jag råkar gilla att sova. Det är t.o.m. en av mina favoritsysselsättningar. Aja, det får en la göra i graven. :-)

:( 

Jag har dessutom börjat träna och ÄLSKAR DET?!? Vem fan är jag ens? Ok, det kan ha att göra med att det är egentid och egentid = lyx. Längtar efter att springa när jag inte har varit där på några dagar. Usch, slå mig, någon. Det känns iallafall stort eftersom jag tidigare har hatat alla former av aktivitet som går ut på att svettas inför okända människor. 

Något annat som har hänt är att vi har skrivit på ett kontrakt för en ny lägenhet i vårt drömområde Bagaregården. Det blir en flytt från en trea på 64 kvm till en fyra på 84 kvm. Erry kommer få ett eget rum (som jag längtar efter att få göra i ordning åt henne) och vi kommer få närmare till ALLT! Det ligger en hållplats från våra bästa pläpar Anton och Petra, 10 min promenad till gymmet och BVC, och vi kommer ha cykelavstånd till det mesta i våra liv. Vi är så jävla glada och tacksamma för att mammas kusin Pia ville byta lägga med oss. Kan knappt tro att en kan ha en sådan tur ens?! Flyttlasset går om några veckor och nu börjar jag, nostalgikern numero uno, bli blödig och känna att jag kommer sakna vår skruttlägenhet i Kortedala ganska mycket. Jag har ju ändå bott här i nästan 6 år. 

Blandade bilder: 

En solig fredag lyckades jag sminka lillögat i en brun sotning. Blev typ chockad eftersom jag är sämst på ögonmake. 

Jorå! 

Här hade jag sprungit 5 km för första gången sedan 2014 och var orimligt stolt över mig själv. Most def värt en svettig gymselfie. 

Minime. Önskar att jag hade 10% av hennes coolhet. 

Estrid och hennes nya kompis Hektor. Vi hänger med honom och hans mamma Jossan, min klasskompis, ungefär en gång i veckan och det är 110% mys. Förutom när Estrid knuffar Hektor, eller petar honom i ögat. 

Våra älsklingar! Den lille snälle till vänster och Härjy McHärj till höger. 

Vårt nya hus! Vi har utsikt över två fina innergårdar, which is naiz.

Iso träffade en fin engelsk mastiff igår. Iso väger 14 kg och mastiffen vägde 80 kg. Det är jävligt mycket hund!

Glad person med fancy nagellack: Essie "Leggy legend". 

Promenad i våra nya hoods. Denna park med utsikt över hela Göteborg ligger ca 5 min från vår nya lägenhet. Längtar till sommar, grill och Ginger Joe! 

Coolaste blåbäret jag sett.

Jag har aldrig stött på mitt ganska ovanliga namn förut; när jag väl gör det handlar det om en katt som slängts i soporna. 

Älskar att hänga hos Petra och Anton, för då kan man leka med Pittens smänk. Här: Everlasting liquid lipstick i färgen 'Echo' från Kat von D beauty. Lite slarvigt applicerat, men cüült.

Och Everlasting liquid lipstick i färgen 'Lolita II'. Mitt eget dock, en kan ju inte alltid snylta på Petra. 

Hjärty bland molnen. 

Det mysigaste i denna värld, hands down. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Alltså dina ögon fining <3<3<3 Ses snart :*

Svar: Men gulle du! <333 det gör vi!
Severina

2016-03-20 @ 13:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0