Maj-juni

Att skriva ca 1 inlägg i månaden känns ju lagom. Det har gått från att vara något som jag behöver göra, som terapi eller för att tömma en snurrig hjärna, till att bli något som jag måste göra för att ens minnas vad jag sysslar med. 

Plus att jag fortfarande tycker att det är lite kul, när andan väl faller på. 

Oh well, här vare bilder! 

13 maj fyllde den här bilden, och vårt lilla frö, ett helt år. Sinnessjukt hur fort tiden går?!?! Tänk, på den här bilden hade jag precis blivit uppsprättad av ett fint läkarteam och hade bara känt Erry i några timmar. 


Födelsedag = öppna paket och leka med ballong i sängen. Fotade ej när hon började gråta av födelsedagssången. :))) 

Hon brukar inte gilla att åka vagn, men när man har ett decilitermått är det ändå helt okej! (Är det bara vår unge som ratar alla leksaker, men älskar skedar, tandborstar och olika typer av köksredskap?)

Två dagar senare hade vi kalas för den lelle struten! Hon hade tyvärr öroninflammation och blev rädd när det kom så mycket människor, så hon var inte aspepp i början. 

Amanda och Olivia var världens gull och hjälpte mig att göra tårtorna. <3

Paketöppning! 

Såpbubblorna blev en favorit direkt. (Tack Molla!)

Många promenader på kyrkogården har det blivit. Så fint! 

Och jag har växt upp och köpt en regnjacka. Kan inte minnas att jag har haft en sedan mamma köpte mina kläder? 

This. Min tjocka farbror till unge.

Gosbollen! 

En annan har funnit en foundation + concealer som fan slår favvon från Dior OCH är cruelty free!! NARS Creamy Concealer och Sheer Glow Foundation. Finns på Sephora. Treat yo'self!

Sommarbebis i pyjamas med korta ben + grönska utanför sovrumsfönstret = lajf. Det bor en flock skator i trädet. Jag hatar dem innerligt (även deras lilla unge). De lyckas alltid dra igång sin "lilla" kör lagom till Estrids nap och har väckt henne 3 ggr denna vecka. Och en morgon väcktes vi alla i svinottan av att en dum jävel försökte ta sig in genom vårt fönster som var lite öppet. Nästan så att jag hämtar bössan!

Min pappa och mamma var världens gull och kom hit för att sätta upp hyllor och sådant för några veckor sedan. Äntligen börjar hallen kännas mysig! 

Vardagsrummet också.

De här små dummingarna. <3333

Erry iklädd plagg som min morfar Johnny, som dog 1994, köpte till mig när jag var i Estrids ålder. :')

På Majornaloppisen köpte vi resväskan till höger. Växten ovanpå är också ett nytt inköp, älskar'n! 

Förra helgen hälsade Måns föräldrar på. Vi avslutade helgen genom att äta smarrig lunch på Gunnebo slott. 

Lilla struten ville gå själv. Och nu kan hon det också! 

Myshäng hemma hos Jossan och Hektor häromdagen. Det här var första gången de faktiskt lekte tillsammans och inte bara typ petade varandra i ögonen. 

Igår kom de här finisarna, Amanda och Andreas, hit för att äta middag, klämma på Erry och spela sällskapsspel. Så fint vare!!!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0