Magsjukan från hell.

Ja, rubriken säger allt. Estrid fick en "liten" släng av magsjuka förra veckan, och den höll i sig i en vecka. Det här med att plötsligt väckas av att man får en kaskadspya över sig mitt i natta, det är något som jag ej kommer att vänja mig vid. Uhuhuu. 

Eftersom hon var så dålig och det var svårt att ta hand om sig själv samtidigt som man tog hand om den ynkliga lilla sjuklingen ringde jag grinande till mina päron som kom och hämtade mig. Har alltså varit i Tranemo från onsdag till söndag. Mina räddare i nöden. Eh, nu låter det som att Måns inte hjälpte till, men han var förstås på jobbet och sedan blev han också sjuk. 

Nu är i alla fall hela familjen frisk och papichulo Måns fyller 31 år idag!!! Min älskade fina goobe! :') Vi ska pussa sönder honom när vi kommer hem.

När den här bilden togs förra fredagen anade jag inte att jag skulle väckas av en spya samma natt. Tur var väl det, för då hade jag väl flytt till skogs. Mvh, emetofobi

Hela lördagen spenderade jag i soffan med en ledsen och sjuk leopardunge på bröstet. </3

Sedan blev yours truly också sjuk. Feber och ont i hela kröppa. Jag var tvungen att åka och hämta ett papper på jobbet ändå, så det var bara att slänga på lite smänk och *make it work*. Det går tydligen att polera en bajskorv! 

Framme i Tranemo och på bättringsvägen! Lägg märke till frippasyren, så djärv!

Vi åkte till Gislaved och storhandlade. Någon, nämner inga namn, went loco när hon fick sitta i shoppingvagnen. 

Så gla'! :') 

Vi har hängt lite med gammelmormor Elvy såklart. 

Och nu: friskheten själv! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0