Hääääj...

Det var då själva fan att det ska vara så svårt att slänga ihop ett litet blogginlägg once in a while? Va? Sämst. Jag tycker ju egentligen att det är kul och det är ett bra sätt för mig att komma ihåg vad jag sysslar med. Har på riktigt fått grava problem vad gäller mitt minne, vilket gör mig nervös. När vi i höstas skulle åka till Tranemo, dvs. platsen där jag bodde från ålder 0 till 18, kom jag inte ihåg vägen dit?!? Jag har alltså kört till min hemby tusen gånger, men nu var vägen dit som bortblåst i min hjärna? Jag går även till fel hus här i vårt område någon gång i veckan. Spärra in mig innan jag går vilse i någon skog, tack. 

Annars då? Jorå. Det har varit en tuff höst. Att kombinera bebichulo, sömnbrist, skola, vänner, pojkvän och familj har varit jävligt jobbigt. Kanske är det därför min hjärna stänger av och glömmer viktiga saker, t.ex. var jag bor. Det mesta har dock gått bra i skolan. Jag hade en fantastiskt fin praktik (klart att jag ska bli lärare, vad oroade jag mig för?!), men att komma tillbaka till universitetet och plugga didaktiska teorier har fått mig att tappa all pepp för tillfället. Längtar till 18 januari, för fr.o.m. då ska jag och Erry vara lediga ihop ända tills i sommar!! :') Drömmen!

Erry har f.ö. hunnit bli 7.5 månad och fått sin första (hugg)tand. Hon kan nästan krypa och häva sig upp till stående, samt garva högt och titta på lampan när jag frågar var den är. Denna egensinniga och envisa person alltså, sicket underbart litet freak hon är! 

Om jag får tid och ork ska jag slänga ihop en liten sammanfattning över 2015, för det vore ju kul att komma ihåg det i framtiden, om man säger. Om mitt minne fortsätter svika lär jag ju t.o.m. glömma att jag fick en unge då.

Bildz:

Såhär trött och jävlig har jag aldrig varit förut. En får vara tacksam för att concealern är uppfunnen och täcker litelite av de mörka ringarna under ögonen. 


Concealer kan dock inte täcka vad som helst. Att ha atopiskt eksem i vintertid är ej kul...t. Jag har haft de jobbigaste eksemen evvah i hårbotten, runt ögonen och munnen, samt på händerna och halsen. Vill klösa ut ögonen med en gaffel när det är som värst. 

Estrid har levlat upp till sittvagn, vilket är mycket roligare än hon får det att se ut. 

Något som hände i höst var att den lelle personen i lådan döptes!

Den här synen är väl ändå det sjukaste: Petra, Anton, jag och Måns i en kyrka!! Det lär ju inte hända igen förrän vi styr upp ett dubbelbröllop. Som ni kan se var Erry, huvudpersonen, sur. Hon tjöt/pratade hela tiden och tappade mitt linsskydd i dopfunten. Jag sjöng och spelade f.ö. Håkans "Vaggvisa för flyktbenägna", för jag har alltid sagt att jag ska göra det om jag någonsin får en unge.

Varning för Erry-spam! 

Den här asså. <3

Hon har gått från att avsky bad till att älska bad. En liten knubbsäl som mor sin! 

Vi firade förstås lillejul i vanlig ordning. Detta var det femte året, sjykt! 


Mina nissar. 

Älskar denna, samt hennes boob. 

Första julen med Onkel Festrid var görmysig, men hon hade tyvärr feber p.g.a. tandjävel. Vi spenderade julen i Tranemo och åkte sedan ned till Lund. Först hann vi dock hänga lite med mina gymnasieälsklingar. 

Sen vare dags för nyårsfirande hemma hos Anton och Petra. Vi åt sjykt god mat, klappade katter och umgicks med fint fölk. Erry hade tyvärr hög feber igen, men höll ut like a trooper. 

Bild från dagens kalla promenad med lil' family. 

HEJ! 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej gullseverina! Guuud vad jag blir glad att du uppdaterar. vill se din söta unge massor!
Förresten, galet att du har orkat plugga. Fattar inte ens hur man får ihop jobb och barn, antar att man bara gör det för att man måste? Ta hand om er! kram /Anna

Svar: Men häj fina Anna! Tack, vad gullig du är! :') Nej, jag fattar egentligen inte heller att det gick, haha. Estrid har dessutom varit extremt mammig = svårt att öht få tid till nånting. Plugget har blivit lidande, måste jag erkänna. Hetsplugg sista dagen innan tenta är ju liksom aldrig bra, för man lär sig ju nada. Eller jag gör det iaf.

Men som du säger, man måste ju! Klarar jag inte skolan blir jag av med CSN, och det får inte hända.

Kul att du har startat en blogg förresten, jag läser allt du skriver! Hade velat ha din hjälp, för efter 8 månader av amning är bebiskuddarna ej sig själva, hehe. Och amningsbh måste ju vara det tråkigaste som finns?!

Hoppas att du mår fint, ta hand om dig! Kram
Severina

2016-01-23 @ 23:02:51
URL: http://annabirath.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0