Fin helg

Ja! I fredags kom Jossan och Hektor hit. Jag slängde ihop en grönkålspizza med blåmögelost (ca det bästa jag vet) och så härjade minisarna runt, som sig bör. Så jäla gulliga är de! 

Igår packade vi in oss själva + Anton och Petra i bilen och åkte till Marstrand. Det var ack, så fint, men oh, så kallt. Jag frös anklarna av mig, men var nöjd ändå eftersom jag ju fick hänga med mina allra bästa människor. <333

Idag fick vi ett fint spontanbesök av Mira och Gustav. Efter ett tag kläckte de den eminenta idén att vi borde åka på utflykt, så vi styrde kosan mot Tollered och Nääs fabriker, där vi käkade smarrig lunch. Estrid fick en egen portion pannkakor. :') Hon är så stor nu, det är helt sjukt??? På caféet gick hon faktiskt sina första stapplande steg (ett och ett halvt), det var så coolt! Vi ba skrek, haha.

Oh well. Det var det om det! 

Jag hade f.ö. en jävligt fin torsdag också. Kvälla spenderade jag hos Anton och Petra. Vi kollade på skräck och jag hann äntligen måla mina stackars vanvårdade naglar. Fick låna Pittens fina Essielack "Maximillian Strasse Her". 

Oooch som vanligt botaniserade jag bland hennes läppstift. "A Go Go" från Kat von D Beauty är neonorange och SÅ fint! Detta må vara världens mest osmickrande bild med oförlåtlig blixt, men jag bjuder på den. #ödmjuk

Jag var nöjd över att få pussa på Vjatjeslav också. Gullet! 

Fredag och mitt lelle börn slog sömnrekord och sov 1h40 min på förmiddagen. Rätt lyxigt om man jämför med för några månader sedan, då man hade tur om hon sov 15 min. 

Jossan, Heki och den sötaste blöjröva jag sett.

Där ser man vår nya matta med ju. Sticksig, men fin! 

<33333

Lördag och ett svinkallt Marstrand.

Erry var glad ändå, för hon fick ju hänga på sin favvo Anton som en annan galjonsfigur. 

Nöjd vare, ja! 

On a boat. 

Söndag! Mira och Gusten alltså, man älskar ju dem! 

Och den här gooben också! 

I helgen har Erry lärt sig om Skandinaviens däggdjur. Finaste postern, hon har fått den av Anton och Petra. 

Shamelessly posing. Det kan la en sleten gammal morsa får göra när hon har orkat kleta på sig sessigt läppstift? OBS, skoja. En ska aldrig skämmas över selfies! 

En random bild får avsluta detta inlägg. Snart når Härjy McHärj mina älskade bebisar, dvs. växterna - hur fasen ska jag få henne att låta bli dem?!? Hon hånskrattar bara åt en när man säger nej. :C 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0