Hur gör man ens detta?!

Jaha. Jag minns typ inte hur man skriver? Och det är väl inte superpraktiskt med tanke på att jag ska lämna in en 15 sidor lång hemtenta på söndag. :-) 


:'( 


Oh well. En ska ju inte klaga det första en gör. 

Istället för att göra en lång recap över vad jag har sysslat med sedan senast lägger jag upp några pics från de senaste dagarna, pass på:

Jag har gått från ganska långt...

... Och väldigt slitet hår...

... Till ganska kort och lite mindre slitet hår. Var tvungen att kapa det p g a ännu ett begynnande håravfall. Samma sak varje jävla höst, jag blir så provocerad!!! :C Kan ju säga att amningshormoner inte har hjälpt till det minsta. Är nu en stolt bärare av vikar. 

Och den här har typ blivit en riktig liten person sedan jag bloggade senast?! Hon busar, skrattar, fejkhostar för att få uppmärksamhet, greppar hårt hårt om allt som hennes knubbiga små nävar lyckas få tag i, studerar sina egna fötter, rullar flera varv tills hon ligger flera meter från babygymmet, smakar på potatis och annat gött, och tjuter "BABABABABA WIIIIIE!" när jag kommer hem från skolan. Jag var rädd att jag skulle tycka att det var tråkigt att ha barn, men Erry är typ världens clown och skitkul att hänga med? Älskar henne så mycket att hjärtat nästan inte pallar med det ibland. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0