Fem månader

Min käraste lelle gulletut fyller fem månader idag. Shit. Fem månader!!! För exakt fem månader sedan låg vi, alltså Måns, Estrid och jag, i familjerummet sedan några timmar tillbaka. Jag väntade på att barnmorskan skulle komma och hjälpa mig att resa mig upp ur sängen för första gången sedan kejsarsnittet, och huvudpersonen Estrid ba låg där som en grönsak och var världens gölligaste bebichulo med alldeles böjda ben (vilket de var på grund av att hon hade legat i säte). 

Det är alltså exakt fem månader sedan denna bild togs. Cray.

Här var hon några dagar gammal. Kolla bara på de där små benen... :') Hon böjde dem lite extra här, men hon såg ut som ett L i början, det gick inte att böja ned benen!


Fjanten! <3333
 
På den här bilden är hon så lik sin morbror Musse när han var bebis. Tänk att hon har blivit så stoooor! 

Hur gör man ens detta?!

Jaha. Jag minns typ inte hur man skriver? Och det är väl inte superpraktiskt med tanke på att jag ska lämna in en 15 sidor lång hemtenta på söndag. :-) 


:'( 


Oh well. En ska ju inte klaga det första en gör. 

Istället för att göra en lång recap över vad jag har sysslat med sedan senast lägger jag upp några pics från de senaste dagarna, pass på:

Jag har gått från ganska långt...

... Och väldigt slitet hår...

... Till ganska kort och lite mindre slitet hår. Var tvungen att kapa det p g a ännu ett begynnande håravfall. Samma sak varje jävla höst, jag blir så provocerad!!! :C Kan ju säga att amningshormoner inte har hjälpt till det minsta. Är nu en stolt bärare av vikar. 

Och den här har typ blivit en riktig liten person sedan jag bloggade senast?! Hon busar, skrattar, fejkhostar för att få uppmärksamhet, greppar hårt hårt om allt som hennes knubbiga små nävar lyckas få tag i, studerar sina egna fötter, rullar flera varv tills hon ligger flera meter från babygymmet, smakar på potatis och annat gött, och tjuter "BABABABABA WIIIIIE!" när jag kommer hem från skolan. Jag var rädd att jag skulle tycka att det var tråkigt att ha barn, men Erry är typ världens clown och skitkul att hänga med? Älskar henne så mycket att hjärtat nästan inte pallar med det ibland. 

RSS 2.0