Oh hai!

För tillfället har jag praktik på en gymnasieskola här i Götet. Det är på samma ställe som förra gången, men nu har jag en ny handledare och ska vara där en månad. Nu ska vi inte bara sitta bredvid och lyssna, utan även planera och hålla i lektioner. Hilfe! 

Närå, det ska nog gå bra. En annan är ju lyckligt lottad och delar hushåll med världens bäste religionskunskapslärare! :') Han kan styra mig i rätt riktning om jag är ute och cyklar. 

Oh well. Det var det om det.

Telefontömning comin' right at ya:

För några veckor sedan hälsade hela familjen Larberg på Frida och Joakim i Sannäs, utanför Grebbestad. Nå så djävulskt fint vare. Kolla bara vilket gäng, va! Här besökte vi "Bohusläns märkligaste gravfält".....? 

Och vi åt sjuuuukt god mat på en brygga i Grebbestad. Hey food, I love u food. 


Den här <3! Vi gick i samma klass i gymnasiet, och jag är så glad över att vi fortfarande ses ibland.

Vi såg en säl i hamnen! Jag ba: "Estrid, kolla!!! Ditt livs första säl!!!" Hon tittade åt fel håll. :( 


Hen (sälen, inte Erry) letade fisk. Det fanns massvis!

Jocke = mina brudars nya favorit. 

På kvälla gick vi en promenad och glodde på utsikten. Så fint! 

Nutt! 

Estrid blev väldans väl omhändertagen. <3 

Bara några minuter från deras hus ligger en övergiven nöjespark. De flesta maskinerna var tyvärr nedmonterade nu, men en vattenrutschkana fanns kvar. 

Tillbaka i Götet. Jag spenderade en halv förmögenhet på detta träningsset från Stella McCartney for Adidas, för jag tänkte att det skulle öka min träningspepp med 78%. Jag har nu besökt gymmet 1 gång på ett år, och det är ju en ökning... 

Jag skyller dock på detta. Inte att jag har varit på toa, utan att jag har spenderat sjukt mycket tid på Humanisten de senaste veckorna. Blä. Äntligen är denna vidriga tentaperiod över! 
Såhär ser jag förresten ut för det mesta nowadays; antingen iklädd helsvart eller jeanskostym.

Den här kan nästan sitta nu. För jävla gullig är hon också. 

Nytt favvolack från Essie: grått och matt med blått skimmer. Smooth.

Tog denna självis när jag var på väg till skoly för att göra klart ett stort grupparbete (vi gjorde en fältstudie om Hare Krishna, vilket var jätteintressant). Nöjd och gla' över att snart vara färdig och fri! 


I helgen hängde mamma och pappa i Gbg. Denna trio härjade runt på stan! (Ps, lägg märke till Errys kinder..... Nyp nyp.)

Liten var hos doktorn häromdagen. Hon fick göra pricktest för att utesluta några allergier, eftersom hon blir väldigt röd och svullen runt ögat ibland. Allt såg finfint ut! 

I förrgår hälsade vår lilla familj, minus hundi, på Malin ute i hennes nya lägga i Frölunda. 

Hon hade det så fiiiint! Jag vill också bo i en djungel! Och den där pläden har jag obsessat över i två år. Ska nog ge Måns den i julklapp, hehehehehe... 

Hon fick lite mer grönt av oss, i form av sexig kål från Bunches. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0