Mors dag

För första gången i mitt liv firar jag alltså mors dag som mamma! Så pass sjukt va. Måns fixade finfin pannkaksfrukost åt mä, men Estrid bidrog inte med ett skit. Oh well, vad kan en förvänta sig av en 18 dagar gammal miniperson? Inte så mycket.

Nu ska vi stoppa ned lillfisen i vagnen och promenera till Anton och Petra för att mysa. Det är första gången vi vågar släpa med Estrid hem till någon annan, spännande! 

Grattis till min fina mamma på mors dag! Älskar den här bilden på oss två. <3

Min sura bebis och min goobe. 

Min lilla krokodilunge

Bild tagen förra söndagen, 10/5. 
Måns och jag gick på stan för att fixa de sista pryttlarna inför bebins ankomst, och kunde ej motstå denna lilla overall från Mini Rodini. "Den kan hon ha på sig när vi åker hem från BB!", tänkte vi.

Bild tagen en vecka senare, 17/5.
Och så blev det! I söndags hämtade min mamma och pappa oss på BB i Varberg, och nu är vi hemma i Götet och försöker lära oss hur man lever med en liten krokodilbebis. Så sjukt, och fint! 

Hon är här!

Igår morse fick jag magen uppskuren av världens mysigaste operationsteam på Varbergs sjukhus. Ur magen plockade de en illblå skrikande bebis som låg med rumpan nedåt, och som nu ligger och sover på mitt bröst. Så sjukt!

Estrid är här! 


Nattinatt

Här händer det grejer! Ska berätta om'et en annan dag, och så länge får det räcka med en liten bild. Förmodligen den allra sista magbilden:

Igår, vecka 39. 

RSS 2.0