Första veckorna med Estrid, iPhonetömning!

17 maj, Estrid var fyra dagar gammal. Här hade vi precis kommit hem från BB och väntade på att hennes fairy godparents Petra och Anton skulle komma och hälsa på. 

Första natten hemma, check! 

Och den första promenaden med vagnen som har stått i vardagsrummet och väntat på en bebis sedan i januari. Jag var fortfarande ganska skör och hade lite ont i operationssåret, men det gick bra ändå! 

Det har blivit mycket häng i soffan sedan hon flyttade in. 
 
Som sagt. Och kolla på den där mysnacken, en vill ju ba ta sig ett bett! 

Lil' croc på BVC.
 
Det jag har saknat mest förutom ost under gravven är min vardagsuniform: svarta jeans och svart t-shirt. Tre veckor efter snittet kunde jag äntligen hoppa i mina favvojeans igen. <3 De må sitta "lite" tightare än förut, men de e cool.

Detta barn asså, så pass gölli!! Ibland ser hon lite smånöjd ut...

... Men för det mesta ser hon arg eller skeptisk ut. 
 
Farmor och farfar på visit! Väldigt nöjd Iso till höger. 

Här träffade Estrid Manda för första gången. Det är så fint när hon träffar mina viktigaste. :')
 
Nyckelpigeoutfit på 4-veckorsdagen! 

Här hade jag mjölkstockning och över 39 grader feber. Jag visste att mjölkstockning skulle vara vidrigt, men att det kunde bli SÅ vidrigt?? Fyfan. Hur som helst, vi var på väg till Familjebyrån för att skriva på ett papper som sa att Måns faktiskt är Estrids riktiga papichulo. Estrid själv var jävligt sur och vägrade ligga i sin vagn. 

Lillfisen gillar sina nya Happy lights. Efter att jag tagit den här bilden åkte vi till Sahlgrenska för att Estrid skulle göra ett hörseltest. Hon fick inte godkänt på de två testerna som gjordes på BB, och hon fick inte heller godkänt på det som gjordes några veckor senare på Östra sjukhuset. Vi var så himla nervösa för att hon skulle ha någon hörselnedsättning, men det visade sig att hon bara hade väldigt trånga hörselgångar som antagligen var fyllda med vax eller fosterfett. Hurra! 
 
Nyvaken gullrumpa. 
 
Hennes första midsommarafton spenderades på Liseberg med lilla gänget, och det gick så himla bra! 
 
Nu är Estrid 6 veckor gammal (eller ung) och börjar bli en egen liten person. Ser fram emot att få vara med när detta kaxiga lilla liv växer upp. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså myse! Så himla fint!! =,)

Svar: Vi längtar efter dig, lillmostra! <3
Severina

2015-07-02 @ 15:14:17
Postat av: Anonym

^^från lillmoster Olivia! ;)

2015-07-02 @ 15:14:43
Postat av: Johanna, joni

Alltså! sötgrodan och spännande läsning ;) men hallå tighta jeans efter tre veckor?! inte aj på såret? och lika imponerad varje gång jag ser någon nyförlöst komma i sina gamla jeans kort efter födsel, en annan lär väl gå upp 30 kilo ;P

Svar: Haha, tack! Nej, det gjorde faktiskt inte alls ont i snittet, konstigt nog. I början skavde det bara till lite när jag böjde mig ned, men snittet läkte jättesnabbt och fint. :) Haha, jag gick ned ganska fort p g a amningen, samt för att jag glömmer/inte har tid att äta. ;)
Severina

2015-07-05 @ 12:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0