Skräcken

Hela familjen Larberg är i Tranemo och njuter av sol och lite avlastning vad gäller bebichulo. Igår morse när jag vaknade bredvid Estrid såg jag att hon låg på rygg och sprattlade, vilket hon gör ibland när hon är kränkt och vill ha mat på direkten. Men snart såg jag att hon försökte spy och att hon inte fick upp det, så hon kunde inte andas och hade panik. Om jag också fick panik? Eh, ja.

Jag ropade på mamma som kom och försökte hjälpa Estrid att kräkas, och till slut spydde hon upp en massa klart slem. Andningen var alldeles rosslig, så vi kastade oss in i bilen och åkte till vårdcentralen. FY fan vad rädda vi var! Efter att en otrevlig läkare hade undersökt henne och tagit prover fick vi åka hem eftersom lungorna lät bra och hon inte hade någon infektion. Tyvärr hände samma sak imorse igen, fast inte alls lika illa. Lilla lilla bebi, hon skrämmer slag på detta hysteriska stycke.

Oh well. På dagarna är hon ändå superpigg och kry, så igår åkte vi till Uddebo och hängde vid poolen. Det var allt bra fint att umgås med släkten, och särskilt att få se mormor som fyller 90 i augusti hålla i vår 7-veckorsklump. :') 

Första ordentliga sommardagen = bebi hade sommaroutfit. 

Jag mä! 

Min lillebror hämtade oss på kvälla. Iso = SUPERPEPP på bilåkning.

Den här med. Eller, ja... Kanske inte. 

Varning för spam! 

:') 

Kan ej hantera detta övergull!!! 

En snigel i framsätet. 

Sådan far, sådan onge! 

Detta är väl "ganska" mysigt...... 

Hemma hos mostra mi.

Fyra generationer: jag, mamma Pamela, moster Elenor, mormor Elvy och Estrid.

Det här <3. Mormor Elvy håller i barnbarnsbarnet Estrid Signe Elvy. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0