Min tuss


Lilla valken, jag älskar dig! 

Sommarmys med sommarbebis i sommarstugan

Jag älskar att hänga i Måns familjs stuga utanför Ängelholm, och särskilt när vädret är fint och bebichulo är nöjd och glad.Haha, dat face <3
Summah-selfie.

Detta knott har haft major problems med att sova i vagnen. Det börjar gå bättre nu dock! På bilden figurerar även nya favoritgosedjuret Ankan som Estrid fick av våra fina Tranemogrannar. 

Första familjeselfien! 

Döper denna bild till "Lol".

Ostkväll med dessa + Måns päron = fint.


Mami 60 år + bröllis

Den 10:e juli 2015 var ett viktigt datum i casa Svedberg. Inte nog med att mina päron firade 25 år som gifta (= silverbröllop); min fina fina mamma fyllde 60 år också! Det är helt sjukt. Känner mig sämst som inte har en enda bild från firandet, men jag tog några stycken med storkameran i alla fall! De får hamna här en annan dag.  

Efter att vi hade firat henne med släkten hoppade Måns, Estrid och jag in i vår nya bil och åkte till Falköping där vi mötte upp vårt hjärtegull Anton. Vi skulle nämligen övernatta i hans mammas stuga och åka till Lindesberg på morgonen. Dit vallfärdade vi för årets happening: Kalle och Sofias bröllop!!! Tänk va, att vi har varit vänner sedan de blev tillsammans för 6 år sedan, när vi bodde i Kalmar. Då var de två små busfrön med blont yvigt hår, och nu är de gifta. Så stort! 

Bild från när vi anlände till stugan. Superarg och högljudd bebi, samt en Severina med markant ökande tinnitus. 

Bildspam från stugan, pga fint ljus + hus.

Framme på Lindesbergs stadshotell. 

Hjärty! <3 

Glömde min mobil i bilen och har därför 0 bilder från vigseln. Sucks. Men jag tog i alla fall kort på Cissis fina frippa som en fjäril fattade tycke för. 

Bröllopsfest, hurra!

Estrid var lite gnällig, men himla duktig med tanke på att hon blott är 8 veckor. 

Hon hade bröllopets kaxigaste outfit!

Försökte få en bild på de lyckliga tu, men en idiot var i vägen hela tiden. En älskar väl den ändå. 

Kallefia! De var så himla fina! :') 

Och ljuset var drömmigt. Trist att jag inte hade med min kamera. :'(

När Estrid fick lust att säga oss ett sanningens ord gick Mård ut och luftade henne lite. Hon somnar på 10 sekunder när man lägger henne i Ergobabyn, det är magi! 

Ja, och det var det om det. Tack Kallefia för att vi fick dela denna dag med er! 

Ett "litet" impulsköp

I tisdags åkte vi först ut till Uddebo och åt lunch hos min moster och hennes familj. Hon hade gjort dödsgod linssoppa, bröd och pizzabullar, samt ca hundra olika sorters kakor, och jag tog inte illa upp över det om man säger så. 


Efter fikat packade vi, dvs. mamma, pappa, Måns, Estrid och jag, in oss i bilen och åkte till Trollhättan. Det var en väldigt spontan resa som planerades samma morgon. Då hittade pappa nämligen en bil som skulle kunna passa vår lelle familj på Blocket, och eftersom den låg inom vår price range bestämde vi oss för att åka och titta på'n.

Det slutade med att vi åkte hem i VÅR nya bil! Det är en lite småskruttig Mazda 2 från 2003, och jag älskar friheten den innebär för oss! 

Så himla mycket impulsköp, men ett jävligt bra sådant! Hurra! 

Skräcken

Hela familjen Larberg är i Tranemo och njuter av sol och lite avlastning vad gäller bebichulo. Igår morse när jag vaknade bredvid Estrid såg jag att hon låg på rygg och sprattlade, vilket hon gör ibland när hon är kränkt och vill ha mat på direkten. Men snart såg jag att hon försökte spy och att hon inte fick upp det, så hon kunde inte andas och hade panik. Om jag också fick panik? Eh, ja.

Jag ropade på mamma som kom och försökte hjälpa Estrid att kräkas, och till slut spydde hon upp en massa klart slem. Andningen var alldeles rosslig, så vi kastade oss in i bilen och åkte till vårdcentralen. FY fan vad rädda vi var! Efter att en otrevlig läkare hade undersökt henne och tagit prover fick vi åka hem eftersom lungorna lät bra och hon inte hade någon infektion. Tyvärr hände samma sak imorse igen, fast inte alls lika illa. Lilla lilla bebi, hon skrämmer slag på detta hysteriska stycke.

Oh well. På dagarna är hon ändå superpigg och kry, så igår åkte vi till Uddebo och hängde vid poolen. Det var allt bra fint att umgås med släkten, och särskilt att få se mormor som fyller 90 i augusti hålla i vår 7-veckorsklump. :') 

Första ordentliga sommardagen = bebi hade sommaroutfit. 

Jag mä! 

Min lillebror hämtade oss på kvälla. Iso = SUPERPEPP på bilåkning.

Den här med. Eller, ja... Kanske inte. 

Varning för spam! 

:') 

Kan ej hantera detta övergull!!! 

En snigel i framsätet. 

Sådan far, sådan onge! 

Detta är väl "ganska" mysigt...... 

Hemma hos mostra mi.

Fyra generationer: jag, mamma Pamela, moster Elenor, mormor Elvy och Estrid.

Det här <3. Mormor Elvy håller i barnbarnsbarnet Estrid Signe Elvy. 

RSS 2.0