Nyår

Kom på att jag har några pics från nyårsfirandet, såhär en vecka efter! P g a min bebisbakning och Amandas sönderhostade revben siktade vi in oss på ett väldans lugnt nyårsfirande, och så blev det. Ett av mina bästa dock, så himla mysigt vare! Hela familjen (inkl. Iso förstås) åkte till Borås och hälsade på Amanda och Andreas, med väskorna fyllda med gomat och sällskapsspel. Mården hade dessutom förberett ett quiz i ca tre timmar, så fint! :') 

Såatte ja, kvällen gick mest ut på att laga och äta sjukt god mat, tjöta, bösa och spela spel - helt perfekt! 


På dagen åkte jag in till stada för att shöppa gravidvänlig ost på Saluhallen, och kunde inte låta bli att smita in på Weekday och köpa nya kaxiga guldhalsband. 


Fixade också dem perfect nyårsnails med Essie Blanc och Essies bronsfärgade glitter Summit of Style. Var dock dumihuve och målade naglarna innan jag tog på mig strumpbyxor, vilket resulterade i...

... detta. På båda händerna. Misär. Fick ta med mig lacken till Borås och fixa dem där. 


Amanda och Andreas hade gjort så fint! ♥


Jag gjorde ett helt sjukligt gott vitlöksbröd: jag skar upp rutor i ett grekiskt lantbröd (utan att skära igenom helt, men nästan), bredde hela insidan med vitlökssmör (mixa 75 g rumsvarmt smör, 5 vitlöksklyftor, lite persilja + salt), sedan proppade jag ned ost i skårorna. Vips in i ugnen i ca 10-13 minuter i 200°, et voilà! Dör. 


Quizmastern! ♥


Sedan var klockan 23.50 och vi skyndade ut för att titta på fyrverkerier i den dimmiga Boråsskyn, samt för att skicka upp två rislyktor. Den här kraschade i en snöhög och fick alltså symbolisera att 2014 nu är över.


Vi hade mer tur med nästa!


Foto: Amanda
Nytt år, hurrä!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0