Tråkig jävla vecka.

Jag hade sett emot veckan som gick, för lil' Mård hade påsklov och jag hade inga föreläsningar = MYS. Tyvärr blev M jättejättesjuk redan första lovdagen, och sedan höll det i sig heeeeela veckan. Den stackaren sov på soffan i tre nätter eftersom han var rädd för att smitta mig, och detta resulterade i att hönsmamman, dvs. jag, satte klockan och gick upp 6 gånger/natt för att kolla så att han andades (fasar för hur det kommer bli med bebisen - kommer ju vilja kolla andningen varannan minut?!). 

Den enda ljuspunkten var när vi hängde hos Anton och Petra i lördags. Mina bästa pluppar alltså, vad Götet vore tråkigt utan dem!


Kolla ba. Plutt. :'( Tycker så synd om honom som fick hela sitt lov förstört av sjuka.


Själv led jag också på mitt eget lilla vis. Hade en tenta i onsdags, och en hemtenta som skulle in i fredags, kl. 23.59. Klockan 16 på eftermiddagen skulle jag börja med den och tänkte "äh, tre sidor skriver jag ju ganska snabbt", men sedan insåg jag att jag hade läst fel i instruktionerna: den skulle vara sex sidor. :))))))) Skrev mig nästan till en stroke där, men till slut skickade jag in den jäveln två minuter innan deadline. 


Har tvättat yttepyttesmå kläder i strl. 50-56. Så sjukt. Kolla den lelle pyttejamasen med valar på, så gölli! :') Vill att jag och Måns ska ha varsin Onepiece med samma print. 


Vi håller på att sortera grejer i gästrummet som fr.o.m. snart ska bli gästrum/barnrum med skötbord och sådant nödvändigt. Hittade en maaaassa fina minnen i några gamla lådor, som t.ex. mitt Interrailpass från vår första tågluff 2011 ♥. Det var min finaste resa!


HAHAHA! JA, Amanda och jag var alltså Luciakandidater någon gång under gymnasiet. Den där jävla frisyren som levde på mitt huvud då var helt hemsk. En frisör went loco och klippte mig lite som hon själv ville, hence min frisörskräck. Gick från nästan midjelångt svalligt hår till... det där?! Äe fyfan. Minns att jag grät i tre dagar, och t.o.m. min MAMMA började gråta när jag kom hem från frisören. Alltså! 


Hittade även detta lilla kort i en gammal plånbok: en bild på pappa när han var ung hippie. Tycker att han är så jumla stilig! :') 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0