Påsk

Igår var det inte bara påskafton, utan också min sista dag på Monki Frölunda AKA världens finaste lelle butik. Det känns så jäkla sjukt att: 
1) Jag inte ska jobba på ett bra tag p g a mammaledighet. Mamma? JAG?! Eh va?
2) Jag aldrig mer kommer jobba i den fina Frölundabutiken. När jag kommer tillbaka någon gång nästa år ska jag nämligen börja jobba i en ny Monkibutik. Det känns också kul, men fy vad jag kommer att sakna Frölis och vårt fina gäng därute. :'( It's the end of an era osv.

JAJA. Livet går vidare. Bildspam comin' up:


Vaknade tidigt igår och satte igång med storstädning. Åt frukost med Mårdy och sedan kom mina föräldrar för att skjutsa mig till jobbet. //spoiled brat. 


Möttes av detta fina när jag kom in i personalrummet. Blommor, ballonger, godis, ett gulligt kort och morotskaka i kylen. :')


Om det kom en liten tår när jag läste kortet? Eh, kanske.


Innan mamma och pappa åkte hem tvingade jag pappa att ta kort på mig och mina göllon Linn och Anna. 


Sedan ville Linn ta kort också. Det roligaste just nu = min kroppsform. 


Jag jobbade till stängning, och innan jag åkte hem förevigade jag personalväggen som är fylld med fina Monkiminnen.

En sista selfie på jobbtoan, sedan vinkade jag hej då till min lille butik. Tack för de här fem åren, fina Monki Frölis.


Blev så glad för di små blomstren från kollegorna! 


Kom hem vid 19-snåret och möttes av 1 st superglad cocky spaniel + en massa fina kompisar som hade förberett påskmiddag. Knytkalas = så bra grej. 


Mmmgott. Måns hade gjort Västerbottenspaj och jag bidrog med focaccia med feta, tomat, rödlök och rosmarin, samt chokladmousse till efterrätt. Idag har det varit strålande sol och den lille fete har hängt ute på balkongen. Hon älskar att titta ut över sina ägor och spionera på grannhundarna.

Kommentarer
Postat av: Kreater Malin

Alltså!!! Krille från vår grillning i Slottis!! Ögonmasken för att dölja din ögoninflammation!! (eller nog inte, för det var ju piratlappen, men så rolig anekdot så vi kör på den) Miris och Marian på Colors!!! Gör ont i hjärtat att ingen av oss är kvar längre och så. Men fan vad jag är glad att det blev just ni och att det fortsatte vara så bra och att det är den bästa butiken i historien <3 <3 <3 :´(

2015-04-06 @ 01:38:07
URL: http://jmkreater.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0