Boule och Tranemobesök

I fredags var det dags att fira Mandans födelsedag en dag i förskott, och det gjorde vi genom att spela boule, äta ostar och dricka vin (ok, fransk äppelmust för den pregnanta i sällskapet), och sedan äta supersmarrig mat på Barabicu. Halleda', sicken fin kväll! Till och med denna trötta knubbsäl lyckades hålla sig vid liv hela kvälla (nåja... när de andra gick vidare till någon pub åkte jag hem för att sova). 

Det var lika bra att jag åkte hem tidigare, för på lördagen skulle vi gå upp tidigt tidigt och åka till Tranemo, där jag inte har varit sedan jul....... sämsta dottern i byn. :C Det var i alla fall huuur mysigt som helst att hänga med lille familjen, och välbehövt! Det var antagligen den sista gången jag var hemma utan lil' baby, och det... är ju rätt svårt att ta in. Harreguu'.

Oh well! Bildregn på det? 


Innan fölsisfirandet målade jag naglarna med mitt nya favvolack: Depend 7 Day i färgen "Suburban chic". Jag och Livan blev ju så himla ledsna när Livsmedelsverket förbjöd vårt älskade gellack från Depend förra året, men det här är nästan ett värdigt substitut: det är ett hybridlack som härdas i dags- eller lampljus, men man behöver ingen UV-lampa. Borttagningen är ca tusen gånger lättare också, för man kan använda sin vanliga remover! Och på mig håller det faktiskt i ca en vecka innan det blir fult. Bra skit!


Använde läppstift för första gången på x antal månader. Tack och lov är läppfnasighetens värsta period förbi!  


På med nya trenchen och ut i vårkvälla! 


Boule på Boulebar! Amanda och hennes syster Matilda bildade ett lag, och Olivia och jag ett. Minns inte riktigt vilket lag som vann, det är lite suddigt såhär flera dagar efter................... och om det var Amanda och Matilda som vann var det förstås för att Livan och jag ville låta fölsisbarnet vinna! Sådana är vi: ödmjuka. 


Mycket viktigt att mäta så att allt går rätt till!


Olivia mätte min mages omkrets också. Den var ca två meter. Näe... men nästan. 


ALLTSÅ!!! Kan jag få äta ostbricka varje dag i hela mitt liv, plz? Är så jävla bitter för att jag inte får äta opastöriserad ost, det är ju tortyr?! Särskilt när vi beställde in baguette och det fanns en massa smarrig mögelost. :'( De var i alla fall gulliga och lade till lite extra ost som jag kunde äta. 


Vi blev bortskämda av Matildas roomie som jobbar i baren: han skickade t.ex. in drinkar och en monsterportion pommes till vår bana. Nom!


Världens finaste Amanda på Barabicu. Hurra för vår fräscha 27-åring! ♥

En dag senare satt jag på ett tåg med mitt eminenta resesällskap: Mården som läste Populär Historia... 


... och valken som använde mina snabba skor som bitstöd. 


Bland det finaste jag sett: när Iso bondade med min lilla mormor. Blev helt tåris! När de satt själva på altanen en stund hörde jag mommo säga: "Vem är världens finaste vovve? Är det du, Iso? Jaaa, det är du!". Grinade inombords.

Och det var det om det. Tjarrå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0