Magister Svedberg

Jora! Nu har denna gått på lärarprogrammet i tre dagar och det känns lite överväldigande, men gatt! Jag kommer på mig själv med att bli sjukligt stressad över teh massive wöök load, men då får jag ge mig själv en mental lavett och andas. Det får INTE bli som förra hösten då jag la i en racerväxel och sprang in i väggen. Ehe.

Jag känner i alla fall en stor pepp inför läraryrket, och det är skön...t. 

Men nog om det! Bildbooooomb! 

Jag som har använt stuprörsjeans sedan jag var 16 har nu dristat mig till att inhandla ett par slappa jeans, Kimomo high waist från Mönkan. De må ge mig något av en blöjrumpa, men de e cool. Något som ej e cool är hur onaturlig och stel hållning jag har på exakt alla bilder. 


mvh, Van modebloggare. 


Kände att jag var "tvungen" att inskaffa en "vuxen" jacka inför hösten också, annars kommer jag smälta in lite för bra med kidsen på skolan där jag ska ha VFU. 


Tora är ca världens gulligaste person! När jag kom till jobbet en morgon fann jag detta i personalrummet: ett halsband till Iso och ett armband till mig, pärlat av T herself. De symboliserar en röd/grön/rosa regering. Vi kommer bära detta bling med stolthet, Iso och jag! 


Som sagt. 


En annan dag höll jag på att göra i byxorna när jag skulle gå på toa och möttes av en av våra jeansmodeller i papp. 


Fortsätter träffa på min lelle kompis vid vagnen titt som tätt. 


Förra veckan träffade jag min gamla studybuddy Jonna! Vi åt linssoppa i Linné, tog en kaffe på Frippe & Frida, och klämde på roliga inredningspryttlar på Market 29 i Haga. De här små vaserna är för jäla fina! 


Fina Kino. Mård och jag åt pasta och drack lide öl där innan vi gick på bio i lördags. 

Happ, nu har jag bokat tid för synundersökning. Jag som alltid har haft perfekt syn kommer antagligen få glasögon. Jag satt längst fram på föreläsningen idag och fick ändå kisa för att kunna se vad det stod på den enorma projektorduken. :C Åh, jag tycker att glajjer är så himla fint och *sofistikerat* på andra, men INTE på mig och mitt bowlingklot till face. Dessa bågar från Ray Ban känns dock okej, så något liknande får det nog bli isåfall. 

Lillnutten kastrerades i måndags, och nu är hon så himla ynklig och ledsen. :( Tratten ska hon ha på sig i ca 9 dagar till, och det suger eftersom hon fastnar i allt precis hela tiden. Stackars lille. ♥


Bild från idag. Göteborg är soligt och varmt och jag vill aldrig att den här sommaren ska ta slut.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, byxorna påminner mig om när du dissade när vi var i Stockholm och typ alla som du sa det till hade det på sig. Eller nått sånt. Hahaha. Rememba?

Pussa fisen från mig!

Svar: Haha, åh jo, jag minns! Allt för väl! Så jäla pinigt. Men de här är inte särskilt lika de gamla jeansen, för de här är faktiskt höga osv. Hehe. Puss
Severina

2014-09-03 @ 19:52:50
Postat av: Severina Svedberg

Haha, åh jo, jag minns! Allt för väl! Så jäla pinigt. Men de här är inte särskilt lika de gamla jeansen, för de här är faktiskt höga osv. Hehe. Puss

2014-09-03 @ 22:11:29
URL: http://severina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0