26

Sedan i lördags är jag 26 barre, och det är ju ändå helt sjukt. Det var INTE längesedan jag fyllde 16?! Jaja, snart dör vi allihopa.

Anyhow. Min födelsedag var så himla fin! Mårre och Iso väckte mig med skönsång kl 06.30, sedan åt vi en sjyyykt god pannkaksfrukost och smoothie gjord på jordgubbar/mango/lemonad. Smarr. Efter morgonmyset åkte jag till jobbet och stuffade med Stina och Tora. När jag kom till jobbet på morgonen hade Tora hängt upp en stor ballong i personalrummet, och när Stina kom hade hon med sig chokladtårta och blommor. Mina gullekompisar! :') 

Någon timme innan jag slutade fick jag en finfin överraskning i form av mamma och mormor: de hade kört ända till Götet för att gratta mig. Alltså! ♥ De skjutsade mig hem till Kortedala och när de hade åkt hem drog vi in till stada för att äta fölsedagsmiddag på Puta Madre. Så. Gott. Synd ba att jag hade så tighta jeans att jag nästan fick tarmvred. Åt ca tre skedar av huvudrätten, sen gjorde magen så ont att jag fick skicka tillbaka maten. :-)

:C

Kvällen avslutades med fancy drinks ihop med Anton, Petra och Leion. Fasen vilket fint folk jag har i mitt liv! Älskar er!
 
Random piczzzz:


Jag har äntligen gått in mina fina låga Dr Martens som Måns köpte åt mig i NY. De passar ypperligt till prickiga strumpor!

Jag har beställt dessa glasögon, de kommer förhoppningsvis inom två veckor! Hälsningar, Kisarn 


Av Måns fick jag bl a teaterbiljetter och den här: en kub med en fjäder i. Den speglar ljuset så himla fint när den står i fönstret! Något som är kul...t är att Måns köpte den på Market 29 i lördags, ca en timme innan Petra och Anton var där och frågade efter den (de tänkte alltså också köpa den till mä). Mårre fick den sista!
 

Tack Tora! :')

Puta Madre är bra fint! Nästa gång jag ska dit tar jag på mig löst sittande tights.


Och som avslut, presenten jag fick av Panton och Leion: en glaskula med en maskros i. Den är heeelt fantastiskt fin! Jag har en obsession för vackra ting som är ingjutna i glas, ehe. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0