Nu vare ett tag sedan, igen.

Ja. Göteborg har blivit superhöstigt och jävligt, men det är ba att bita ihop och make it wörk. Men jag antar att det inte spelar så stor roll när en ändå ba ska sitta inne och plugga som ett litet ljus. Det känns dock helt omöjligt eftersom denna kurs är så _jävla_ tråkig. Jag somnar under varje föreläsning, samt när jag försöker läsa kurslitteraturen. Längtar tills vi börjar med våra ämnesstudier, i vår blire religion för min del!

Annars då? Jorå, tackar som frågar. Hade en så himla fin ledig helg t.ex.: i lördags hängde jag hos Anton och Petra, vi + Leion gjorde tacos och sjöng sedan Singstar tills stämbanden värkte. Och i söndags åt vi lunch hemma hos Albin och Sanni, så pass mysigt va. Efter god mat och massa prat hämtade Kristin upp mig för en kortare road trip med kosan styrd mot Ikea. Älskar att gå där med någon som inte avskyr varje sekund och säger "EN SÅDAN BEHÖVER VI INTE!!" (Nämner inga namn....) (Men det börjar på M och rimmar på Fjåns). 

Ipowntömning comin' up:


Har köpt en fin samt kaxig lampa från Lagerhaus. 

Så trendig att en smäller av!

Måns har förbjudit mig att hänga upp denna pjäs, så jag passade på när han inte var hemma. Nu har han vant sig och tycker att den är "okej".

Halloween-Monkisar! 

Älskade lamm. 

Förra helgen promenerade vi i skogen med Mira och Gust. <3


Lussekatten har blivit lejonklippt p g a tovor. Så gölli!!!
Triss i Lussekatt. 

Fick testa Petras nya läppglans, "Atomic" från MUS. Så freaky.

Avslutar med en serious_selfie. HEJ! 

Kommentarer
Postat av: Malin

Men whut har ni helt nya möbler på Monkan överallt? Craysay!

pusshaj

Svar: Yes! Sewperfina är de! :)
Severina

2014-11-11 @ 17:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0