Hej då, plyschen! ♥

Jag har härjat runt på Blocket ganska mycket i mina dagar, hela vår lägga är ju i princip inredd med mina Blocketfynd. Jag har aldrig sålt något dock, ba shöppat, så därför känner jag mig nu helt frälst efter att ha fått några grejer sålda de senaste veckorna: sängen i gästrummet, den stora gula taklampan i vardagsrummet, en svart fåtölj som brukade agera klädhängare i sovrummet, samt vår fina soffa + den tillhörande fåtöljen. Nu vill jag sälja 75% av allt vi äger och ba låta ca$hen rulla in. 


Jag vart lite ledsen när köparen kom och hämtade detta möblemang ikväll. Jag tycker att de är så jävlarns fina! Och jag ångrar mig när jag inser att vår nya IKEA-soffa inte kommer levereras förrän om ca 11 dagar. Fram tills dess får Mårran och jag alltså dela på 1 st fåtölj när vi ska ha filmmys. Men asch, det ska bli gött att ha en ordentlig soffa med schäslong som man kan somna i utan att vakna med skoliosrygg! 
 

En annan liten investering: ny säng. Från att ha delat på en minimal säng med bredden 1.05 m har vi uppgraderat oss till 160 ljuvliga cm. SÅ. SKÖNT?! Vi har beställt fina ben från Prettypegs till den; det är ett svenskt företag som tillverkar superfina ben till (bl.a.) IKEAs sängar, byråar, soffor, etc. Tips tips!

Kommentarer
Postat av: malin

Shit så mys. Nästa gång jag sover över ska jag grotta ner mig mellan er i sängen <3

2014-11-18 @ 13:58:24
Postat av: malin

Shit så mys. Nästa gång jag sover över ska jag grotta ner mig mellan er i sängen <3

2014-11-18 @ 13:58:25
Postat av: Olivia

En stor, skön schäslongsoffa kan nog vara livets bästa kap!

2014-11-23 @ 12:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0