Saker som gör mig glad just nu:

1) Att jag har ett paket Piggelin i frysen. Idag åt jag en till frukost, så gott va.

2) Att jag skrev klart min ruttna hemtenta idag. 

3) Att jag fick träffa både Jonna och Olivia efter att ha lämnat in tenty.

4) Att jag ska åka till Stockholm imorgon. Anton, Petra, Filip, Måns och jag ska hyra bil och road trippa upp, vilket är ca det bästa jag vet. Vi ska dit för att fira Kalle och Sofia som inte bara har fyllt år, utan även gått och förlovat sig! <3 Nätterna kommer spenderas hos våra älsklingar Maja och Victor, och på lördag eller söndag ska vi träffa Mira och Per. Så mycket fint folk på en och samma helg, can't wait!

Och en bubblare: att jag har hittat en fin bronzer med vilken jag kan fuska fram kindben i detta degiga fejs.

Hej då, plyschen! ♥

Jag har härjat runt på Blocket ganska mycket i mina dagar, hela vår lägga är ju i princip inredd med mina Blocketfynd. Jag har aldrig sålt något dock, ba shöppat, så därför känner jag mig nu helt frälst efter att ha fått några grejer sålda de senaste veckorna: sängen i gästrummet, den stora gula taklampan i vardagsrummet, en svart fåtölj som brukade agera klädhängare i sovrummet, samt vår fina soffa + den tillhörande fåtöljen. Nu vill jag sälja 75% av allt vi äger och ba låta ca$hen rulla in. 


Jag vart lite ledsen när köparen kom och hämtade detta möblemang ikväll. Jag tycker att de är så jävlarns fina! Och jag ångrar mig när jag inser att vår nya IKEA-soffa inte kommer levereras förrän om ca 11 dagar. Fram tills dess får Mårran och jag alltså dela på 1 st fåtölj när vi ska ha filmmys. Men asch, det ska bli gött att ha en ordentlig soffa med schäslong som man kan somna i utan att vakna med skoliosrygg! 
 

En annan liten investering: ny säng. Från att ha delat på en minimal säng med bredden 1.05 m har vi uppgraderat oss till 160 ljuvliga cm. SÅ. SKÖNT?! Vi har beställt fina ben från Prettypegs till den; det är ett svenskt företag som tillverkar superfina ben till (bl.a.) IKEAs sängar, byråar, soffor, etc. Tips tips!

Nu vare ett tag sedan, igen.

Ja. Göteborg har blivit superhöstigt och jävligt, men det är ba att bita ihop och make it wörk. Men jag antar att det inte spelar så stor roll när en ändå ba ska sitta inne och plugga som ett litet ljus. Det känns dock helt omöjligt eftersom denna kurs är så _jävla_ tråkig. Jag somnar under varje föreläsning, samt när jag försöker läsa kurslitteraturen. Längtar tills vi börjar med våra ämnesstudier, i vår blire religion för min del!

Annars då? Jorå, tackar som frågar. Hade en så himla fin ledig helg t.ex.: i lördags hängde jag hos Anton och Petra, vi + Leion gjorde tacos och sjöng sedan Singstar tills stämbanden värkte. Och i söndags åt vi lunch hemma hos Albin och Sanni, så pass mysigt va. Efter god mat och massa prat hämtade Kristin upp mig för en kortare road trip med kosan styrd mot Ikea. Älskar att gå där med någon som inte avskyr varje sekund och säger "EN SÅDAN BEHÖVER VI INTE!!" (Nämner inga namn....) (Men det börjar på M och rimmar på Fjåns). 

Ipowntömning comin' up:


Har köpt en fin samt kaxig lampa från Lagerhaus. 

Så trendig att en smäller av!

Måns har förbjudit mig att hänga upp denna pjäs, så jag passade på när han inte var hemma. Nu har han vant sig och tycker att den är "okej".

Halloween-Monkisar! 

Älskade lamm. 

Förra helgen promenerade vi i skogen med Mira och Gust. <3


Lussekatten har blivit lejonklippt p g a tovor. Så gölli!!!
Triss i Lussekatt. 

Fick testa Petras nya läppglans, "Atomic" från MUS. Så freaky.

Avslutar med en serious_selfie. HEJ! 

RSS 2.0