Hektisk vecka

Joråsatte... i söndags satt jag uppe tills klockan var alldeles för mycket och skrev så att fingrarna brann. Typ. Gick upp kl 6 dagen efter, helt förstörd, och hann inte dricka kaffe, så på eftermiddagen fick jag den vidrigaste migränen jag haft på länge. Hade dessutom råångest eftersom deadlinen på min uppsats var kl 23.59 samma dag och jag hade en hel conclusion kvar att skriva, plus en massa annat småputs som jag inte hade hunnit göra än. Kom hem från jobbet vid 18.30, möttes av Isos spyor i hallen, började grina p g a spyfobi + migrän + ångest, gick och la mig och sov till kl 20.30, sedan KÖTTADE jag på i två timmar och skrev klart skiten?! Alltså FÖRSTÅ! Jag har varit bunden vid den där jävla skituppsatsen sedan i september och nu är den klar?! Typ. Opponeringen är på tisdag och jag är 100% säker på att jag kommer bli tvungen att göra massa kompletteringar eftersom mitt sista kapitel + sammanfattningen suger. På riktigt. Båda är så jävla dåliga. Jag skickade in den med 5 min marginal, som vanligt, och hann inte ens läsa igenom den. Gjorde det dagen efter istället och upptäckte jättemånga dumma fel, pinigt. JAJA, snart är allt över iaf! WAAAAAAAH!

Något annat som är fint är att veterinären ringde imorse och sa att Iso har reagerat bra på antibiotikakuren hon fick igår, hon är redan piggare! Åååhå, vad skönt det känns! Vi vill förstås att de ska operera henne ändå eftersom livmoderinflammation i princip aldrig försvinner helt med antibiotika, plus att det nästan alltid kommer tillbaka vid nästa löp. Det är dock en massa strul med försäkringsbolaget: eftersom det är helgdag har de inte svarat på om vi skulle få ut något på försäkringen, och MED försäkring kostar operationen 30.000 kr!!!!! Så svindlande mycket pengar. Om de inte skulle godkänna operationen (p g a att ultraljudet inte kunde garantera att det faktiskt är pyometra trots att alla symptom tyder på det) skulle det säkert kosta det dubbla. Det är så jääävla dyrt! Nu ska hon alltså få komma hem och vila upp sig lite. Om hon blir tillräckligt frisk ska vi låta kastrera henne istället, vilket är såååå mycket billigare trots att det egentligen är samma operation. Det känns dessutom bättre att låta söva henne när hon inte är så sjuk. Blir hon sämre kommer försäkringen täcka operationen, så vi får låta henne vara hemma några dagar och se vad ultraljudet säger nästa vecka. Hur det än blir ska det bli så fint att få hem henne idag, det är så sorgligt att gå förbi hennes tomma korg. ♥


I tisdags. Påsar under ögonen eftersom jag inte kunde somna på två timmar efter att ha skickat in uppsatsy, samt skrynkelbyxor som får mig att se 40 cm kortare ut. + GLAD!!! 

Åkte hem till mina pläpon-in-crime Petra och Anton för att äta tacos och kolla på skräckfilm. Deras lägga är så fiiin! Petras cello + Happy Lights + Stringhyllor + Vjatjeslav Fetisov i hyllan = perfekt Tumblr-bild. 


Lussekatten. Så ljuv.


Många långa och oroliga timmar på akuten igår. Baby dog. ♥

Kommentarer
Postat av: malin

men hurra! heja! skönt att den blev inskickad. hälsa fisen och mårre!

Svar: eller hur? så jäla gött. :) de hälsar!
Severina

2014-05-29 @ 13:43:04
Postat av: Severina Svedberg

eller hur? så jäla gött. :) de hälsar!

2014-05-29 @ 13:43:56
URL: http://severina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0