Jobbigt halvår.

Ja, hej! Jag kom precis på att den här stackars vanskötta bloggen finns. 

Har ju varit rätt kass på att skriva här de senaste månaderna, och det har mest berott på att jag har varit sjukskriven. Min jädra C-uppsats och fördjupningskurs i kombination med konstant stress och höstdepp gjorde att jag sprang rätt in i den ökända väggen. Fick panik bara av att titta på min uppsats och fick en blockering i hjärnan som gjorde att jag inte kunde formulera en mening. Jag kunde sitta och stirra in i skärmen i två timmar och inte få ut ett sketet ord, och det satte sig liksom på bloggandet också. Annars brukar jag tycka att det är avslappnande och skön...t att ordbajsa om allt som händer, men nu blev plötsligt all form av skrivande en ångest och börda.

Såatte, jag har tagit det ganska lugnt och hoppat av religionkursen som jag egentligen skulle ha påbörjat i januari (jag gick inte dit en endaste gång) och gått hos en fantastisk psykolog på Akademihälsan. Hon har hjälpt mig med mina tvångstankar som alltid dyker upp när jag ska skriva (måste kolla alla citat minst 20 gånger, googlar nästan varannat ord trots att jag vet exakt hur det stavas, och måste formulera PERFEKTA meningar, annars kan jag inte gå vidare med texten). Det har varit helt great och jag rekommenderar alla som tycker att pluggy känns stressigt och jobbigt att gå dit, för hallå vad det har hjälpt mig!

Nu känns livet lite ljusare igen, jag ska börja jobba min vanliga tjänst på Mönkan i mitten av april, och hösten får bli en överraskning. Ja, för mig också. Förhoppningsvis blir jag klar med uppsatsen den här terminen, annars blire inget CSN för mig i höst heller och då får jag helt enkelt jobba en termin till! 

Det var det om det.

Haj!


Mvh, en lite mer positiv person.

Sexi bildserie

Allt för att öka bloggtrafiken.......

Närå. Hittade den här ljuva bildserien i helgen när jag återupptäckte gamla minnen på min externa hårddisk, och den känns passande eftersom jag ska hänga med Olivia imörrn!

JAJA, året var 2008, platsen var Gamla Nygatan i Kalmar och Olivia var och hälsade på mig några dagar. Det här var den första festen som jag hängde med Petra, och det var även en fest då Livan och jag tvunget skulle hångla (alltså VARFÖR skulle vi göra det varje gång vi hade fått i oss två Xider på den tiden?? HUH?!).
 
Någon var tydligen mer pepp än den andra:

 
Men alltså... naw. Så unga och gölliga!!


Och hen till vänster led tydligen av ögonbrynsbrist.


Vi var aldrig helt i synk, så här skulle väl Olivia visa vilken stil vi skulle köra på. Ser bra ut!


Tihi. 


Samlar kraft och mod.


Hittade bilder med massa tunga och sånt, men de känns barnförbjudna på något sätt.


:') 

Vårstök.

Så har ännu en helg svischat förbi, och den har varit extra fin eftersom både M och jag har varit lediga och bara varit hemma. Det gör vi så himla sällan. Och något som vi gör ännu mer sällan är att städa (nu är det läge att ta fram anteckningsboken, för det här är viktiga grejer). Den här helgen tog vi tag i våra liv och rensade ut förråd och skafferi, skrubbade ugnen som inte har sett ett städdon sedan jag flyttade in 2010, och ba... fixade. Nu äre så jäla fint och fräscht! Måns och Iso är hemma hos Jhonny nu, och de får inte komma hem igen eftersom de ba hårar ner överallt.
 
Telefontömning:


I torsdags kom Olivia och hennes Depend GelLack Kit hem till oss. Mina naglar är ju världens sköraste, tunnaste och trasigaste, de kan inte bli längre än såhär (= mitt livs sorg). Men hurra, det blev så himla bra med gellack! Och det ska hålla i ungefär två veckor, så mina keratinstumpar slår kanske längdrekord?! Det återstår att se.... spännande........... 


Städpaus. Iso har blivit lite tantig de senaste månaderna; hon snarkar högre än en vuxen karl, går runt och gruffar som en gammal gubbe, och har ett extremt behov av att vara nära och få massa gos. Helst ska hon sitta/ligga på ens fötter och bli klappad varje sekund. 


Mina järntabletter är slut och jag orkar inte fixa nya, så jag ersätter dem med en nyttig järnrik smoothie varje morgon: fryst mango, fryst spenat, apelsinjuice, en banan, massa kokos och lite honung. Avnjuts framför RuPaul's Drag Race, det bästa som har hänt mig sedan Glee.


På med snabba skor och ut med lille fetisen!


Det där fåniga fejset alltså, orkar ej. 

Hej bilddagboken!

Igår när vi led av filmbrist rotade jag fram min gamla externa hårddisk, och som vanligt gjorde jag allt annat än att leta efter film. Hittade nämligen några tusen bilder som jag helt hade glömt bort, många av dem var jag säker på att jag förlorade när min gamla Macbook kraschade 2010, men jag hade alltså säkerhetskopierat några! Yay me! Kunde ej låta bli att leka med några i Photoshop. 


Gulletussarna Tintus och Ipo. ♥ 


Sigge, Stinas fina fina tibetanska spaniel. Han blev påkörd av en bil när han fortfarande var en valp. Usch vad hemskt det var, jag älskade den där lille tussen! 


Liten Polita.

Mjällbo. 

Världens finaste mamma på besök i Kalmar 2008. ♥

Bildbomb från söndagens promenix!

Födelsedagsfest, jobb och utflykt

Det har varit den finaste helgen på länge, och jag misstänker att vårens intåg har något med det att göra! Efter ett halvårs lidande (höst & vinter, I hate u guys) känns några plusgrader och sol fantastiskt!

I fredags fyllde min älsklingsmyra 26 år, och det firades hemma hos henne och Gust med fint folk, Miras goda plockmat och muffins. Stina kom precis när vi skulle gå, vilket var synd eftersom hon hade med sig glowsticks = rejv.  

Kristin och Martin hade med sig Otis, den gulliga whippetkillen som ser ut som en larv .


På lördagen jobbade jag på Mönkan. Jag hittade vääääärldens finaste läppstift från Estée Lauder på min rast, men det har jag inte råd att inskaffa förrän jag vinner på lotto. 


Jag reklamerade en trasig klänning och bytte den mot ett par spexiga byxor och en magtröja. Iso var skeptisk. 


Foto: Mira Willems
Igår var vädret fantastiskt och därmed perfekt för en utflykt! Världens bästa lilla trupp packade med sig cocker spaniel, whippet, samt matsäck, och åkte till Sandsjöbacka och travade runt sjön.  


Löjligt fint vare.


Min lille familj. ♥


"Snabba på fetisar!"


Valken doppade tassarna i det kalla vattnet.
 
 

En annan hade förväntat sig att det skulle vara torrt ute p g a solen, men där gick jag bet. Mina Dr Martens är nu inpackade i lera efter att jag sjönk ner i flera lerpölar. 

Mat- och kaffepaaaus! 
 
Nästan framme vid bilen efter 5 kilometers promenad. Vi fick skjuts hem av Mira och Gust, och efter att ha pratat i telefon med gullet Maja i över en timme somnade jag utmattad i soffan framför RuPaul's Drag Race (som Top Model fast med drag queens. Dagens tips!). Fina söndag!

Onsdag i svartvitt


Serious selfie, y'all. Det är ju inte för intet jag gavs ett namn som betyder "den allvarliga". 


Ikväll fick vi finbesök av mina kära gulleknytt Mira och Kristin. Vi gjorde typiskt bra saker: flätade varandras hår, gjorde potatismos med massa Västerbottensost i, åt sjukliga mängder marängswiss, kollade på Brave och målade klorna. 


:') 


Och Mira svingade runt Mården som en liten vante! ♥

RSS 2.0