HAHA vad dåligt jag måååår :(

Näe alltså, det här händer ju inte. Efter ettrigt öronpetande med hjälp av Topz (härligt härligt, men farligt farligt), samt en massa vatten i örat vid dusch, verkar jag nu ha åkt på en elak hörselgånginflammation som har gått ned i käkleden. Det bultar av smärta i örat och käken gör så ont att jag knappt kan öppna den, än mindre äta.

Nog för att jag är (ö)känd för att vara hypokondrisk och gnällig, men FYYY FAAAAN vad ont det här gör, jag vill bara grååååtaaa. Varför har man ens öron om de ska göra såhär ont!? Fuck this. Om jag inte får läkartid och smärtstillande imorgon bitti kommer jag gå berserk. Bäva! 

JAJA, något som är desto trevligare är att jag har haft världens mysdag med Måns. Vi har hängt inne i stan och ba *rått om varandra*. Plus shöppat. Jag hittade bl a en snusens fin klänning på Beyond Retro, skåda:

Älskar'n!


Älskar inte hur jävla lång tid det tog för mig att hitta ett par jeansshorts. Ägnade 30 min åt att välja mellan ett par gråsvarta från Levi's och ett par gråsvarta från Lee (Måns var ungefär lika road som jag, ja). Det blev Levi's till slut, och nu ångrar jag mig. Såklart.

Här började örat göra så ont att jag inte ens kunde kosta på mig ett litet leende. :C 


Tur att den här muntrade upp iallafall. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0