Sönderkliade ben i Kroatien

Jorå, nu är vi på ön Brac, och det är dejligt!
 
Taxin hämtade oss vid 03.30 imorse, vi åt gofrulle på Landvetter, och sedan var det alltså dags för denna flygrädda individ att sätta sig på ett plan. Kan beskriva flygresan med ett ord: dödsångest. Jag började gråta redan innan planet hade rört sig 1 mm, sedan fick Måns lugna ned mig genom att klappa mig på handen och beställa in Gin & Tonic (kl 06.30, det är så en frukost ska se ut!). Slutade grina efter någon timme och däckade sedan av ren utmattning. Lol. Vi landade i Split, där vi hängde några timmar, och åkte sedan båt till Brac.
 
Allt är så jävla fint här, och hotellet är en dröm! Det enda smolket i min glädjebägare är att jag har fått nån infektion i mina myggbitna ben. Jag är allergisk mot mygg, men såhär illa har det aldrig varit. Vågar inte ens bada i poolen. :C Hotellpersonalen är så jädra gullig, en av dem ska till Apoteket och köpa myggmedel åt mig och en annan skulle ta hit en läkare om det blir värre. 
 
Den här jävla kroppen alltså. För det mesta är den great och bra att ha, men när den strular blir jag så himla trött... Särskilt när jag är på KÄRLEKSSEMESTER!!! :C 
 
Mård i Split.
 

Alltså AJ?!?! Såhär ska inte två veckor gamla myggbett se ut! Så sjukt att alla fyra har svällt upp så? De börjar bli blå nu också. Nekros? 
 
Eller typ borrelia? Kan man få det av mygg?
 
Lepra? Plz ignorera den där triballiknande tatueringen, den ska lasras bort när jag vinner på lotto. 

Kommentarer
Postat av: Olivia

Tatueringen är söt!!! Men utslagen ser ju helt sjuka ut!!!? Säker på att du inte är vampyrbiten? Kroatiska en-tandade vampyrer ska visst vara dom värsta..

2014-07-28 @ 16:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0