Semesteeeer!

Semester: det finaste ordet jag hört i mitt liv. Nu är den här, och jag ska ba chillaxa i tre veckor. SÅ SKÖNT! :') 

På tal om tre veckor, så länge har jag varit utan min man nu. Han är i USA på road trip, medan en annan har försmäktat på jobbet och ute i Kortedala. FY fan vad tråkigt det har varit att vara själv! Iso har varit hos Måns familj i Lund lika länge, och jag längtar så mycket efter henne att jag nästan började gråta när jag såg en svart engelsk cocky spaniel igår. Det är allt tur att jag har så gölliga vänner att hänga med, annars hade det varit outhärdligt! På tisdag kommer M äntligen hem, på onsdag ska vi hämta lil' dog, och sedan ska vi aldrig skiljas åt igen!
 
And now to something completely different: hallå, i höst blir det plugg för mig igen!!! Jag har äntligen kommit in på lärarprogrammet! Det blev inte kombinationen jag helst ville (dvs engelska/religion eller svenska/religion, jag blev andra reserv), utan svenska som andraspråk/engelska. Men det känns väldigt bra att äntligen vara inne på ett program! Förhoppningsvis kan jag tillgodoräkna mycket av engelskan som jag har läst, och kanske läsa religion vid sidan av. Det vore så great!  

Nedan följer en bildbomb från gårdagen. Petra, Anton och jag åkte till Knarrholmen och hängde där tills nästa färja gick hem vid 22, och det var oh så fint.

Lille Plutton Plutthammar strövade ner till vattnet. 


Innan vi tog färjan hem gick vi till en liten restaurang där Anton bjuppade på sangria. 


Så fint va. Där ute på bryggan härjade cocker spaniels, och jag var såhäääär nära att springa fram och sno en.


Göteborgs skärgård, damn u fine! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0