Gunnebo schlott

"Schlott" är alltså Tranemodialekt för "slott". Jag känner att min gamla bonniga dialekt, som jag tränade bort när jag flyttade från den lelle hålan, kommer tillbaka när jag hänger med min familj. Lite fint ändå!

Nu har mamma, mostra och mormor åkt hem. :( Innan idag åkte vi till Gunnebo slott och åt en löjligt smarrig lunch, sedan hängde vi på min balkong en stund. Mina fina tantys, de är bäst! 

Kaxiga ladies!
Maten var så jääävla god och fotovänlig! Mandelmousse, rostade rödbetor, dragon och mögelost. Föööck me.


Världens bästa moder.

Nom! 


Efterrätt! Närå, skoja ba! Åt föfan chokladtårta. 


"Se kärleksfullt på din mamma nu, Severina." Ok. 


<3

Nu ska jag packa min lilla kappsäck och åka till Anton och Petra. Först ska vi laga mat, sen ska vi bli fulla och gå på bio, just like the good ol' days. :') Och eftersom jag är rädd för att åka hem själv sent ska jag sova hos dem. Skönt att bo i världens bästa kollektiv igen, om så bara för en dag! 

Kommentarer
Postat av: n.s

hallå! du känner inte mig men jag hittade till din blogg av en slump för nåt år sedan. jag är sugen på att flytta till gbg o undrar om du har bra tips på hyresvärdar/bolag? :D hehe! tack för en bra blogg, tycker du lever värsta mysiga livet°!

Svar: Hej hej! Vad gulligt sagt, tack. :) Det bästa man kan göra om man vill flytta till Gbg är att lägga ut en annons på Blocket, samt att skriva upp sig i bostadskö på Boplats. Det är dock väldigt svårt att få lägenhet här om man inte vill hyra svart, tyvärr. Lycka till, hoppas att det löser sig!
Severina

2014-07-08 @ 13:13:47
Postat av: Severina Svedberg

Hej hej! Vad gulligt sagt, tack. :) Det bästa man kan göra om man vill flytta till Gbg är att lägga ut en annons på Blocket, samt att skriva upp sig i bostadskö på Boplats. Det är dock väldigt svårt att få lägenhet här om man inte vill hyra svart, tyvärr. Lycka till, hoppas att det löser sig!

2014-07-20 @ 14:33:36
URL: http://severina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0