Sista semesterdagen

Ja, huvva. Imorgon börjar både jag och Måns jobba igen, men det känns helt okej med tanke på att det bara är fram tills den 1 september jag ska jobba på Mönkan. Jag kom in på mitt förstahandsval till slut, så om några veckor är det jag som travar iväg till Pedagogen och påbörjar utbildningen till gymnasielärare i engelska och religion! Det känns helt SJUKT att jag äntligen kom in (som reserv!), det trodde jag verkligen inte! Är så jäkla peppad på att äntligen sätta igång. Utbildningen är ju fem år, så det är på tiden om en säger. Ehe.
 
Sedan sist har jag haft några sista wunderbara dagar i Kroatien med my man, åkt hem till Sverige i ett jävla flygplan (ALDRIG MER!), tagit med man och hund till min familj i Tranemo, fixat i ordning vår lilla balkong med massa växter och nya möbler, och haft några riktigt fina dagar på Way Out West.
 
Sicken jäkla fin sommar det har varit! 

Hepp, här kömme några picz från Brac: 


Den finfina utsikten från vårt fönster. 
 
Hotellets mysiga uteservering. 

Liten Mård strosar runt på Brac. 


Kommentarer
Postat av: Joni

Wow grattis!! Hur kommer det sig att det är svårt att komma in, är det få platser eller poppis? (Känns som ingen vill bli lärare nu för tia). Och har inte du läst ikapp massa engelska och religion redan, så du slipper 5år? Ba nyfiken, hursom, Gwattis!!

Svar: Taaack! :) Det är väldigt få platser på varje ämneskombination (i min urvalsgrupp tog de in 4, tror jag), och de humanistiska ämnena är väldigt pöppis. Så nu hade jag en himla tur! :) Studievägledarna som jag har snackat med sa att jag knappt kommer kunna tillgodoräkna någon engelska (har inte läst religion, bara 90 p eng), så det blir nog en ganska lång utbildning ändå.
Severina

2014-08-12 @ 00:29:20
Postat av: Severina Svedberg

Taaack! :) Det är väldigt få platser på varje ämneskombination (i min urvalsgrupp tog de in 4, tror jag), och de humanistiska ämnena är väldigt pöppis. Så nu hade jag en himla tur! :) Studievägledarna som jag har snackat med sa att jag knappt kommer kunna tillgodoräkna någon engelska (har inte läst religion, bara 90 p eng), så det blir nog en ganska lång utbildning ändå.

2014-08-16 @ 11:45:55
URL: http://severina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0