Leeeedig!

Måns tjötar om att jag borde blogga mer, men jag har jobbat en hel del det senaste och det är ju inte så jäla kult att skriva om. Men jag har i alla fall hängt med fint folk ändå den här veckan, i måndags var t ex Mira och Gustav här på kvälla. Vi vinkade hej då till älsklingsmyran eftersom hon skulle flytta till Stockholm. Eller ja, nu har hon flyttat. Sorgen. Men är förstås superglad för hennes skull, hon kommer bli den cüülaste polisen evvah! Vi skickade med henne en av mina pelargonsticklingar för att hon skulle få med sig lite Göteborg till storstan. (Puss Miris, vi kommer och hälsar på snart!)

I tisdags jobbade jag 9-22 eftersom jag och Tora, som har jobbat i min gamla Kalmarbutik och nu har börjat hos oss, höll i en kick off för resten av vår lelle jobbtrupp. Åkte alltså hemifrån innan 8 på morgonen och kom hem vid 23.15. Tur att jag var ledig igår, med andra ord! Har varit så sjukt slapp de här två lediga dagarna, men jag skyller på att jag laddar mina inre batterier inför skolstarten den 1 september. 

Har pysslat med lite fler bilder, så nu matar vi på här:


Dagsutflykt till Bol. 

Det fanns en nudiststrand på ena sidan, och hen som innehar falkblick kan se en liten nakenfis där nere i vattnet!
 
Gooben min. 
 

Ännu en bild på Måns baksida. 

Såhär ser han ut när han är superkissnödig och jag tvingar honom att vänta för att jag vill fota klart. Sad. :( 
 
Sedan gick vi tillbaka till hotellet. M fick äntligen kissa och firade med öl. 


Liten granne. 


Nu hoppar vi i tiden här, till sista dagen i Kroatien. Det var den enda dagen med jättefint väder, så vi gick på en långpromenad i byn. 


Måns greppade lille Canon. 

Vi drack kaffe och skrev vykort på ett café. Såg den här lille gullisen, som ser ut som en korsning mellan Golden Retriever och Corgi. Too cute! 


Det här var som sagt den varmaste dagen, men våra badkläder var nedpackade i våra utcheckade väskor. :C Vi fick stå på stranden och avundsjukt titta på fölket som svalkade sig i vattnet. 

Ja, och de sista bilderna får jag fixa med en annan dag, för nu vill en väldigt bajsnödig hund gå ut. Cheers! 

Kommentarer
Postat av: u

Hallå! Jag har en fråga, hur går man tilllväga för att få jobb på Monki? Känns som de aldrig har på sin hemsida lediga jobb inom just att jobba i butik... Har du något hett tipzz?

Svar: Hej hej! Oftast är tjänsterna i butikerna redan fyllda, och det är nog därför de sällan annonserar om lediga butiksjobb på hemsidan. Det bästa tipset jag kan ge är att du skriver ett kul och personligt cv som du sedan personligen lämnar till butikschefen (glöm inte att presentera dig, många kommer bara in och säger "hej, får jag lämna mitt cv?". Det ger inget större intryck). Vi får cv:n flera gånger om dagen i vår butik, så konkurrensen är tyvärr ganska stor. Det är ett plus om man har butiksvana, har du det? :) /Severina
Severina

2014-08-21 @ 15:47:40
Postat av: Severina Svedberg

Hej hej! Oftast är tjänsterna i butikerna redan fyllda, och det är nog därför de sällan annonserar om lediga butiksjobb på hemsidan. Det bästa tipset jag kan ge är att du skriver ett kul och personligt cv som du sedan personligen lämnar till butikschefen (glöm inte att presentera dig, många kommer bara in och säger "hej, får jag lämna mitt cv?". Det ger inget större intryck). Vi får cv:n flera gånger om dagen i vår butik, så konkurrensen är tyvärr ganska stor. Det är ett plus om man har butiksvana, har du det? :) /Severina

2014-08-21 @ 17:01:27
URL: http://severina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0