Höst is coming

Ja, och det har jag svårt att acceptera. Vaknar varje dag och hoppas att det ska vara MINST 20 grader plus strålande sol, men näe. Göteborg bjuppar endast på åskväder och regn nowadays. :C 

JAJA! C'est la vie! 

Nu till något helt annat: en tanke som har slagit mig det senaste är att jag borde sätta ett lösenord på den här gamla bloggen. Med tanke på att jag ska ha VFU och leka lärare på en skola redan i höst är det bäst att det inte går att söka upp mina piniga gamla inlägg. Har ju ändå haft den här bloggen sedan 2005 (arkivet börjar dock på 2006 då jag har raderat de första inläggen), och jag har nog skrivit en hel del dumheter genom åren. Eh, eller "nog"? Det har jag garanterat. 

Jag vill dock fortfarande ha kvar den och uppdatera när andan faller på, så om någon vän (eller fiende, för all del) fortfarande vill läsa får hen skicka ett litet mejl på Facebook eller något. Ja.

Avslutar denna röra med några bilder: 


Från en dag då jag lajvade pantertant nere i tvättstugan. 


En ledig dag kaxade jag till det med mitt favoritläppstift: Guerlain Rouge G Lipstick i färgen Garçonne (25). Jag köpte det på Sephora i Köpenhamn för alldeles för mycket pengar, men dayuumm, vad det är bra. Dyrt smirre är lyxlasten som jag ba inte kan vänja mig av vid. Fast med tanke på att jag ska bli student igen äre ba att make it work, antar jag............... #sadface 


Jag och fisen har hängt på vår lelle balkong i veckan. Jag carpar varje liten regnfri sekund där ute, för snart blir det ju för kallt för balkonghäng. JAG PALLAR INTE ATT DET DRÖJER CA ETT ÅR TILLS DET BLIR VARMT IGEN, UÄÄÄHHH! 


Hundi är ett ypperligt bokstöd. 


I lördags var Mården och jag på bio (Ruben Östlunds Turist, SE DEN FÖR BÖVELEN! Så bra, men obekväm). På vägen dit träffade vi gullkatten som bor precis vid vår spårvagnshållplats. Hen har figurerat i den här bloggen tidigare, och är alltid lika kelig och fin. :') Vill ba adoptera!


Har köpt göllia hipsterkatter att ha på fossingarna nu när det blir kallare. 2 cute. Det enda minuset är att de är så hala att jag förmodligen kommer ramla och bryta lårbenshalsen när jag använder dem. MEN MEN!


I helgen sprang jag mina första 5 km NÅGONSIN! Jag fick förstås springa i tvåminutersintervaller p g a astmavarning, men guuu' vad (pinsamt) stolt jag blev över mig själv. Kommer bli så jäla fit i höst va! 

Kommentarer
Postat av: Olviia

Jag vill lääääsaaaa!!! Plus pillar höst, regn och åska. Det är mysigt! :)

2014-08-26 @ 14:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0