Vegetariska världsdagen

Imorgon är det vegetariska världsdagen, hurra hurra! Och imorgon är det faktiskt också 11 år sedan jag blev vegetarian! Jösses.

Det är det allra bästa valet jag gjort hittills i mitt liv och inte en enda gång har jag saknat kött/fisk/kyckling/skaldjur.

Jag önskar att fler kunde testa att, kanske inte utesluta kött ur sin kost helt och hållet, men i alla fall dra ner på köttätandet. Tänk på vår miljö!

Imorgon är det ju ett alldeles ypperligt tillfälle att testa en dag med bara vegetarisk mat, på självaste världsdagen!

Hej bloggjävel.

Det här var första dagen den här veckan som jag skulle få sova länge. Behövde verkligen det, är inte van vid att gå upp kl 6 fyra dagar i rad.

Och så blir man väckt av en jävla slagborr som borrar i betongväggen intill vår i typ en timme. Ville dö. Ville döda. Fyfan. KAN DE INTE BORRA NÄR FOLK I HUSET ÄR VAKNA?!


Till något roligare: Miko bag, 180 pix. Alldeles superpraktisk att ha diverse hemlisar i.


Ge mig helg nuuuuu.

Jag är trött i benen, trött i huvudet, trött i själen.

En dag jobb kvar den här veckan, sedan är jag ledig fredag-söndag. På fredag ska jag klippa mig hos Nellinell (finalmenteeeee!), och så blir det frukost med finisarna Kristin och Maria från jobbet.

Sedan ska jag ev sova lördag-söndag, har inte bestämt mig än.

Nu: Det sista av mammas flädersaft och några Modern Family-avsnitt.

Natti


Good morning little plaepis

En ny morgon med stress, kaffe och klädångest. Plöh.

Idag jobbar jag till 18, ska åka hem och gosa med Petrafin och Anton Storpläpkorv direkt. Niiiice. Onsdagkvällar är heliga för mig och Petri, Kungarna av Tylösand vettu.


Aggressiv och impulsiv = ingen bra kombo.


Jag blir fruktansvärt irriterad på två saker. Alltså så irriterad att jag nästan slår sönder saker eller fräser otrevligt åt andra människor (jag som är så trevlig annars. Ehe):

1) När folk går långsamt. T ex segar när de ska gå av/på spårvagnen. Speciellt om jag är stressad, då vill jag nästan gå fram och slänga ut dem with my own bare hands!!!1 Psycho. Ja. Eller om jag är på väg någonstans och ett gäng med långsamma människor går i vägen så att jag inte kommer förbi. Håååå... Eller!!! Folk som ställer sig och blockerar vägen i rulltrappor! Jag vill alltid springa uppför trappor. För faaan, ställ er åt höger, inte mitt i vägen!!
2) När teknik strular. När min dator gick sönder höll jag på att slänga den i golvet. Och nu är min mobil totalkaputt. Man kan skicka ett sms/ringa ett samtal, sedan hänger den sig. Då måste man ta ut batteriet, gnugga det, smälla till mobilen i något hårt och sedan går det att starta om den. Ibland.

Teknik när den sviker är det värsta jag vet. Kommer dö av en hjärtattack om jag försöker leva med min jävla Sony Ericsson. Så idag gick jag och beställde en iPhone 4 på Telia, den kommer om två veckor. Det är ett annat dumt karaktärsdrag hos mig, jag är impulsiv. Kommer sluta med prostitution i slutet på månaden.

Suck.


Vampyrer


Foto & redigering: Sofia Åkerstedt


Nä, nu jävlar.

Nu får det vara nog med håravfall. Blir sjukt orolig och stressad när jag ser hur mycket jag tappar varje dag (och stress gör ju att jag tappar ännu mer hår. Ond cirkel, det här.), så nu tog jag tag i mitt liv och gick till en hälsokostbutik på lunchen.

Det blev Hårkontroll och vegetarianvitaminer för sammanlagt 300 spänn. Får jag inte Rapunzelhår nu så ger jag upp och rakar av skiten.

GLAD PUSS!

These days it comes, it comes, it comes, it comes, it comes and goes


Det är en sådan där tidig måndag igen. Hade gett mitt högra ben för att få snooza någon timme till. Blah.


Haha, ser ut som en ledsen unge.
Foto: Johan Hellström
Redigering: Jag


Födelsedags/inflyttningsfest.

Vi fick så fina presenter av våra vänner igår. Som Muminburkar, fint te, ett väggur i form av en uggla, ett superfint kakfat, en orange glaslykta att ha ljus i och en kökshandduk med Muminmotiv. Haha, Mumin finns överallt i den här läggan nu.


SötFia
i köket.

 


Min fina Nellienell och hennes pojkvän Johan kom också!

 


Petrapläp i mitt rum.


Folk och fä.

 


Petrud och jag på balkongen.
Foto: Johan Hellström
Red: Jag

 


Foto: Johan Hellström
Red: Jag

 


Foto: Petra Magnusson
Red: Jag

 


Foto: Petra Magnusson
Red: Jag


Fina syskonen Ganhammar: Kajsa, Axel och Anton.


Sedan vart det hattfest!

 

Adam, Sofia och Leion.


Olivia, mitt hjärtas fröjd, kom hit med Gustav!
Foto: Gustav Johansson
Red: Jag

 


Hahahaha! Niklas med sin energiska tofs.
Foto: Petra Magnusson
Red: Jag

 


Om jag behöver en inpackning? Eventuellt- ja.
Kul att min hand ser ut som Olivias lilla näve. Hon ser lite farlig ut...
Foto: Petra
Red: Jag

 
Älsklingus och jag ♥
Foto: Petra
Red: Jag

 Foto: Petra
Red: Jag


Yo!

För det mesta var det en väldigt trevlig kväll igår. Håller på att redigera pics, de hamnar här om en stund!


Dans på balkongen.
Foto: Johan
Redigering: Jag


Love

Petra kom precis fram och pussade mig på kinden och sa "Du har ett sådant litet fint... ankhuvud".

Åh gudeligud

Jag är så jäääävla trött. Orkade knappt gå av spårvagnen eftersom jag sov hela vägen från Kortedala. Ville snooza till Tynnered. Typ.

Sov knappt någonting inatt, gick upp 06.15, jobbar till 16, hemma vid 17 och vid 19 kommer allt folk. Och innan dess måste jag hinna duscha, käka, sätta på ett sexy face och dessutom få mina stackars kvarlevande hårstrån till en schysst frippa. Looord, denna daaaag.

Inte särskilt pepp just nu, nej.


Mitt nyttiga liv ska börja snart.

Finnes i min fruktskål: bananer och cigaretter.

Ledig torsdag

Den här dagen har innehållit tre saker: låååång mysfrulle med Petra, TV-spelande och...nähä, två saker vare visst. Ehe.

Sofia och Kalle är på väg hit från Stockholm, de ska vara här tills på söndag. Vi ska ha lite galej här på lördag, så de kommer till Götet bara för oss! Hurra!

Ikväll blir det nog bara mys med film och sipps&dip skulle jag tro. Schönt.


Bild från igår.
Foto: Amanda Petersson
Redigering: Jag


Alltså åh, det är så fint ♥


Marängswiss och kärlek

Blev det massor av idag. Åh, Amanda är mitt lilla troll. Mitt lilla mumintroll som jag skulle vilja förminska och ha i fickan varje dag. Nä, nu vart det creepy.


Förra veckan tappade hon en form med creme brulee på köksmattan, idag tappade hon ut precis all grädde hon skulle ha till marängswissen. Klumpen ♥

 


Jag åt marängswiss för tre personer.
(Foto: Amanda Petersson
Redigering: Jag)


Sedan la vi oss i hennes enorma säng, jag gick igenom fotogrunder med henne. Sedan tog vi fåniga kort.

 


Fladderbilder t ex.

 


Herregud, det finns bilder på mig som är så vidriga att jag hellre dör än låter dem se dagens ljus.
(Foto: Amanda Petersson
Redigering: Jag)


Snickare Svedberg

Jag har köpt ett nytt fint nagellack från Isadora, 702 Blue Jeans heter färgen. Kom på att jag ju faktiskt har ett par jeans även om jag aldrig någonsin använder det, så de fick åka på idag. Kan inte andas. De är så tighta att jag kommer få tarmbesvär, speciellt ikväll när Manda ska bjuda på sen födelsedagsfika i form av marängswiss. Wiiie! Ska åka till henne om en liten liten stund. Har lovat att jag ska lära henne grunderna i foto idag: bländare, slutare, ISO, allt sånt kewl.


När Antonschmanton kom hem från jobbet idag sa han "Vad du ser snickaraktig ut". FU svarade jag.


Siiint nagellack.

 


Antons Photo Booth-rape.

 


Det blir oerhört mycket dans i det här hemmet.


Man ska ha hatt!

Jag ska installera en permanent hatt på huvudet. Bra!

Efter jobbet åkte jag hem till Amanda en snabbis. Hann bli intervjuad (hon har börjat läsa radio på sin cüüla journalistskola och övade intervjuteknik på mig), leka teknisk och försöka fixa hennes trådlösa interwebz (gick inte alls) och hiva i mig några nävar ostbågar. Fint att ha varandra i samma stad. När jag bodde i Kalmar hann vi träffas typ var tredje månad. Snart kommer vår lilla Livan hit också.  Det är mååånga år sedan vi tre bodde i samma stad. ♥

Nu ska jag kolla på Modern Family tills jag somnar.

Püss


God morgon ungjävlar

Sicken skitdag det var igår. Vaknade med ångestklump i magen p g a vår nya kaxiga rasistregering, sedan jobbade jag 13-21 (det var visserligen trevligt. P-möte med pizza, hallelujah!) och sedan stod vi och väntade på spårvagnsjävel i ÖVER EN TIMME!!! En helt sinnessjuk försening. Kom hem 22.45. Kul. Nej.

Nu ska jag åka till jobbet och äta popcorn och kladdkaka med Malin. På vårt jobb är det fest varje dag, hurraaa!


Nöjd morgontjej.

 


Addison tights- en gåva. Från mig till mig.


Sagt av Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth:


Klippt från aftonbladet.se:

"Vi ser med oro på den framväxt islam har i Sverige precis som vi såg med oro på den framväxt nazismen och kommunism hade. Vi vill ha ett västerländskt fritt samhälle. Därför blir det första att stoppa invandringen och göra om en politik som går ut på integration, säger Kenth Ekeroth.

Han vill stoppa 90 procent av all invandring till Sverige. De invandrare som redan bor i landet, i synnerhet muslimer, ser han helst att de återvänder till sina ursprungsländer."

...

"– Det ska ske på frivillig basis med kraftigt höjda återvändarbidrag, men vi ska också se till att de känner att de inte kan leva som i sina hemländer här i Sverige. Det ska vara både morot och piska, säger Kent Ekeroth.

Hur många som ska fås att lämna Sverige med denna metod kunde han i går kväll inte ange. Enligt Ekeroth står muslimers värderingar stick i stäv med hans begrepp av svenska värderingar.

– Om man tror på islam och följer islam fullt ut – då kan man inte vara svensk, säger Ekeroth.

Den 29-årige blivande riksdagsledamoten tror att invandringen på sikt kan leda till inbördeskrig i Sverige.

– Men jag tror fortfarande att vi kan vända det, men vi måste agera snabbt, säger han."

 

Jävla äckel.


Jag fyller 22 idag, men ser ingen anledning till att fira.


Det första jag tänkte när jag vaknade imorse var "Jävla skit". Jag är riktigt nervös och rädd för hur de kommande fyra åren kommer se ut. Jag vill inte leva i ett kallt främlingsfientligt Sverige. Hur kunde det gå såhär?

Det finns inte så mycket att göra åt det nu, man får göra det bästa av situationen antar jag. Och hoppas att nästa val ser annorlunda ut. Att fler än 82.1% engagerar sig och går och röstar för att få ut dem ur vår riksdag.

Annars flyr jag fan landet.

Det här är år 2010...

... och i Sveriges riksdag sitter ett rasistparti de kommande fyra åren.

Det här är första gången jag känner skam över att vara svensk. Fyfan för er som röstade på SD. För er känner jag enbart den djupaste förakt.

Älskar Petra ♥

Kristian Luuk till Jimmie Åkesson/Hitler: Har du fått något att äta än då, du ser lite blek ut?
Åkesson/Hitler: Näe, än har jag inte fått i mig så mycket att äta.
Petra skriker till TVn: KÄKA BLY RASSESVIN!

Bäst.

Finaste kidsen.

Igår firade lillsläkten min födelsedag (som ju egentligen är imorgon, men då är jag på jobbeet!) och då var naturligtvis Ipo och Tintus med. Vi gick till lekparken och busade, sedan fick de sitta på våra axlar hela vägen hem. Bra för ryggen det, ja...eehehe. Men man kan ju inte låta bli när de är så jumla söta!


Bus på lekplatsen!

 


Ipo och jag.
Foto: Caroline Bergmann
Redigering: Jag

 


Jag, Ipo, Johan och Tintus.
Foto: Caroline Bergmann
Redigering: Jag


Foto: Caroline Bergmann
Redigering: Jag


Foto: Caroline Bergmann
Redigering: JagFoto: Caroline Bergmann
Redigering: Jag


Finaste fin och kusin Caroline

Nu åker jag och röstar!

På det som ligger mig varmast om hjärtat: Miljöpartiet. Det blir första gången jag röstar. Spannend.


Man blir så stolt i hjärtat.

Mamma och pappa gick och röstade i förmiddags. Utanför vallokalen stod Nationaldemokraterna och lämnade ut valsedlar.
Pappa fräste "ALDRIG I LIVET!" och mamma ropade "SKÄMS PÅ ER!" åt di jävlarna.

Åh, mina päron ♥

För att hon är så fin, så fin.


Det enda som gick därifrån den natten var telefonledningar och tågrälser


Hoj hoj hoj!

Idag åker jag hem igen, till mamman och pappan. Det kommer att bli den finaste helgen på länge. Senast jag var hemma var det sommar och man kunde nästan gå i shorts. Sick, vad fort den här sommaren gick.

Ska hämta Johanen i Gislaved i eftermiddag, han ska vara hos mig hela helgen ♥ Och imorgon kommer knäppsläkten, vi ska fira mig och lillebrodern (lite i förskott, han fyller inte förrän 14:e oktober).

Hörs i Traunemo.

PUSS


Foto: Amanda Pettersson
Redigering: JagLe pain francais

Fikade med Petra, Manda och Bobban på franska caféet förra veckan.


Good lookin'

 


Good tastin'


Pannkakskalas

Såhär såg det ut när vi firade Antons 7-årsdag!


Steka steka steka


Om-fucking-nom

 


Anton, Petra (som spetsar Anton med en gaffel), Adam och Johan!

Birthdayboy.


I'm pläpin' it

Har ÄNTLIGEN Photoshop igen!! Lycka. Har saknat att sitta och redigera pixx i timmar.

Den här bilden tog Petra förra veckan. Jag ser ut som ett litet tard, men har kaxigt hår!


Jag ser ut som ett militärtält, men det är okej!


Min fina Laura shirt är nog det skönaste jag någonsin har haft på mig!Det får plats tre Severinor i den.

 


Nu åker jag till jobbet.
Ha en fin dag pläpisar! :*


OBS! Fyller år på måndag.

Önskar mig endast en teacup pig:


Bildkälla

Finkultur

Petraboi och jag sitter och tittar på Kungarna av Tylösand. Dör. Alltså, är de på riktigt? Älskar f.ö att ett av stolpskotten använde uttrycket pläp. Men varföööör uttalar folk det som "pläpp"?! Det är sådant jag sitter och stör mig på här hemma i plyschsoffan.

Älskar dessutom att samma stolpskott har de topp 4 fulaste tatueringarna jag vet:

1) Tribal
2) Kinatecken
3) Fotspår
4) Stjärna

Lol hej då

Ostbågsbonanza!


Ostbågsgeneraler giiiivakt!

 

 
Jag är efter-jobbet-trött, skyller på det.

Du heter: Severina
Smeknamn:
Sevve, Sev, Nina, Tevelina, Schlyna
Låt som när du är ledsen sörjer till
:
Elliott Smiths Twilight
Beroende av:
Daaaatorn och chips. Hej jag är en 14-årig tjock datanördspojke
Vad tror folk om dig?
Att jag är sur, för jag ser ofta jävligt sur ut. Eller så tror de att jag är väldigt flamsig och högljudd.
Stämmer det?
Ja på båda.
Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt hår. Och mina foton.
Hur imponerar man på dig?
Jag blir imponerad av folk som är jävligt duktiga på något (no shit): musik, foto, matte, språk, vad som helst!
Brukar du skratta för dig själv?
Ja!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
:
Oj, har rensat bort alla mina senaste sms, för min mobil är full. Men det senaste som jag har kvar är: "Hej hej. Är du hos Amanda? Jag tänkte bara kolla så du inte sitter fast i någon tvättstuga eller så. Blir ju lite orolig när du inte kommit hem än."
Var bor du?
I världens finaste minikollektiv i Göteborgs ghetto!
Trivs du där?
Ja ♥
Hur svarar du i mobilen?
Antingen "Hallååååå?" eller "Severina"
Vem ringde du senast?
Manda
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att vi ska kramas när jag har slutat jobba imorgon.
Antal timmar sömn inatt:
5,5 ungefär
Sov du ensam:
Ja :C
Brukar du komma i tid:
Oftast!
Hur känner du dig nu:
Trött, men mysig.
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart.
Vad tycker du om fötter:
Hatar fötter. T o m mina egna. Haha. Djurtassar, däremot...åh, love! Sitter alltid och nyper Frans i fötterna när han ligger i mitt knä.
Vad saknar du:
Johan, massa vänner som är utspridda lite här och där och att plugga.
Hade du en bra kväll igår: Väldigt mysig! Pannkakskalas ju.
Favorit dryck på morgonen:
Kaffe och Brämhultsjuice.
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Beror på hur tidigt jag ska upp morgonen efter... men runt 2-3. Måste börja gå och lägga mig tidigare.
Är du blyg?
Njae. Inte särskilt.
Sysslar du med någon idrott:
Promenerar till spårvagnen.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Frågade Petra vad hon skulle gjort, hon sa "Dra en rånk. Det är det enda jag inte kan göra annars". Det ligger ju något i det. Skulle prova att lägga benen i kors också, har hört att män med stor lem inte kan göra det!! Förhoppningsvis skulle jag alltså ha en stor lem under min dag som kille.
Är du nöjd med ditt liv:
I stort sett, ja. Kan ju inte klaga direkt.
Är du bortskämd:
Ja, det är jag.
Vad gör du i morgon:
Jobbar 9-18, sedan ska jag hem till Amanda. Kl 22 ska Petra och jag sitta bänkade framför Kungarna av Tylösand!!!!
Vad är det värsta du vet?
Att höra andra spy (det tycker jag är värre än att själv göra det).
Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja ja jaaa! Har de finaste vännerna man kan få.
Vad är det finaste du fått?
Min lilla ödla. Som jag fick av de där fina vännerna.
En speciell dag du minns:
11 april 2005
Du samlar på:
Foton
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Amanda, Olivia, Maja eller Johan
När grät du senast:
Minns inte.
V
ad skulle du göra om du vann en miljon:
En miljon är inte särskilt mycket längre. Investera i en lägenhet, I guess.
Vill du gifta dig:
Ja, det vill jag! Någon gång.
Vill du ha barn:
Jag vill hellre ha en hund om man säger så. Men kommer väl säkert vilja det när jag är 25+.
Är du musikalisk?
Lite.
Vad dricker du helst när du är törstig:
Mammas flädersaft blandad med kolsyrat vatten. Det är det godaste som finns!
Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja :)
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ca tusen gånger, skulle jag tro.
Biter du på naglarna:
På högra pekfingernageln. Men de andra går av för att jag har så mjuka naglar :C

 


Pannkaksfrukost i Kortedala

Igår fyllde ju Antonschmanton år, så Leion och Adam kom förbi för att fira med blåbärspannkakor och saft. Nämnde jag att Anton fyllde 7 år?

Jag gjorde två stora formar fyllda med pannkakor, så det räckte till frukost idag också. Omnomnom. Alltså, blåbärspannkakor med lönnsirap kan vara det finaste som finns.

Har förresten en massa bilder som jag vill lägga upp, men när min dator var på lagning försvann ju mitt Photoshop, och jag är så oteknisk att jag inte klarar av att fixa det själv. :C Heeelp?


Tidiga morgnar...

...blire på måndagar.

Och idag är det Antons födelsedag! Hurra hurra hurra hurraaa! Grattis little kollektivvän.


Vi på Leions 25-årsfest i maj någon gång.Saknade te havs


Håkans nya singel ♥


It's the wrong kind of place to be thinking of you


I december förra året spelade Per och jag in en cover på Damien Rices 9 crimes, en av mina favoritlåtar. Tror inte att jag la upp den på den här bloggen, bara på gamla fotobloggen på Vibb (och den är ju faktiskt borttagen nu).

Peri och jag spelade lite ihop ibland när jag bodde i Kalmar. Jag har nästan slutat spela helt, är mycket sämre nu än när jag gick i gymnasiet. Är inte nöjd med hur jag spelar i klippet, men asch, jag måste sluta vara så pedantisk.


Jäkligt dålig inspelning med min lilla Macbook, men man hör ju hur det låter i alla fall! Haha.


Okej, nu börjar jag fan bli nervös.

Rensade min hårborste jättenoga tills den var helt tom, sedan borstade jag igenom håret innan jag rensade den igen.

Såhär mkt hår tappade jag alltså under EN borstning idag:


Såhär mkt tar jag bort från min hårborste varje dag. Om en månad kommer jag knappt ha något hår kvar.


When I said I wanted to be your dog

Något så himla fint: När man står i vårt vardagsrum och tittar på grannhuset som ligger mitt emot vårt ser man små hundar som sitter i fönstrena och tittar ut. ♥


Bildkälla

 


Söndag ♥

Leion fick sova över här inatt, han ville inte ta sig hem till Hisingen så sent. Jag tycker också att det är obehagligt att gå själv i Kortedala på natta. Huuu.
Hade satt larmet på 9, men min hjärna ville tydligen sova lite till imorse, så jag stängde av det i sömnen. Oops. Och när jag vaknade vid 11 hade Leion diskat och åkt hem. Haha. Mina sovvanor är fortfarande en tonårings.

Har slappat framför TV:n hela dagen, produktiv dag med andra ord. Orkar inte ens laga lunch. Hatar att laga mat ensam. Är alldeles för dålig på att laga nyttig mat nu för tiden, förr var jag superduktig. Inte konstigt att jag tappar håret.


Våra små husdjur håller mig sälle i soffan.


Somaliedemokraterna


Lolz0r

Leionschmeion är på väg hit nu. Vi ska laga mat och kolla på film, The Bucket List. Blir nog ett litet besök på Kortedala Torg för att köpa doooodiiis först! Ihi.

Är lite död, fick åka hem från jobbet 2 timmar tidigare p g a ryggfan. Gick och la mig och sov några timmar och nu är jag en zombie. Sjukpensionär_88.


Ba, soffläge. Igen. Kul tjej. :C


Goood morgon!

Eller?

Gick upp 06.30 idag, dödlig tid för att vara lördag. Så äre när man bor i ena änden av Göteborg och jobbar i den andra änden. Ehe.


Använder jag något annat än rutiga skjortor? Just nu- nej.

 


Mot spårvagnen!

 

Hörs sen, småpläpar.


Och det här har jag gjort idag:

Säng/soffläge. Fick ta min första sjukdag idag eftersom min rygg inte vill vara med mer. Finchefen tyckte att jag skulle vara ledig och ta det lugnt imorgon också, men jag känner att jag inte vill vara hemma mer. Så länge det inte gör för ont så tänker jag jobba!

Nu har mina kära roomies åkt till Jönköping över helgen. FF!!!! Leion kommer kanske hit, och så ska Sanna komma hit på söndag. Myse!Surtjej.


Säger som Robyn:

My back is killing me. :C

Ryggen värker och då kan jag inte sova. Kan inte någon bara knäcka till fanskapet? Tack på förhand.


Gothic_girl_88

Eller? Ja. Orkade inte vara något annat än svart idag. Kaxiiigt.

Idag blev det en herrans sovmorgon. Behövde det efter rekordlånga dagen igår. Petra och jag åt frukost framför Sjukhuset på Kanal 8 och nu ska vi åka in till stada.


Har bäddat sängen för typ första gången sedan jag flyttade hit. Och i bakgrunden ligger Helge och moonar.
Slampa.Har hittat mitt USB-minne igen, en liten Babushka! Fick den av Stina, tycker att den är världens sötaste.


Alltså jag döööööööööör!!!!

Hahahahahahahaha. Petra berättade världens roligaste grej nyss. Häromnatten när Anton och Petra låg och sov hade Anton plötsligt flugit upp och skrikit "SEVERINA?! SEVERINA, ÄR DET DU? SEVERINA, STÅR DU DÄR?!". Han tror att han drömde att jag stod i dörröppningen och stirrade på dem. Mina roomies drömmer alltså mardrömmar om mig. Kul.

Eller?

Barely alive.

Oh my looool. Jag gick upp 03.30 imorse!!! OBS!!!!! TRUE STORY!!!

Tåget gick vid 6 och vi var framme i Stockholm vid 08.45. Suhuupersnabbt med andra ord. Hej X2000.

Och nu kan jag knappt formulera en riktig mening, är så jävla trött. Petri och jag ska poppa popcorn och kolla på Kungarna av Tylösand. Fezt.

Natti småpläpar


Lägg märke till vårt gula inomhusfönster.


Shoes shoes shooooes

Idag ska jag köpa nya pjucks! Wiho. Det är min födelsedagspresent från mama och papa, så det får bli ett par svarta Dr Martens. Mina Converse faller isär och hela innersulan har lossnat, så jag antar att det är på tiden.

Egentligen borde jag kanske spendera de där 1300 kronorna på mat el dyl istället (eller kanske t o m betala min telefonräkning á 1500 kr...), men tråkig kan man vara sen. Ja!


Klad tjej rufsar håååår


Trygghet.

Nu brummar det lilla livet åter nöjt i min famn.

MacGyver är tillbaka i mitt liv. Men min största sorg är att över 2000 Photo Booth bilder (sedan februari 2007, det ni!) är borta för alltid. Uhu.

Snor lite pics från Mandan som vanligt:


Hoj hoj! Jag var alldeles andfådd efter att ha gått i tusen uppförsbackar till Matildas nya lägenhet.
Nya capen från Monki på! Visst serru.Matildas fina fina rum.

 


Vi kollade på Paris, je t'aime och åt hallonpaj.


Jag är en gammal tant.

Jag har pajat min ryhyhyyyyggg :C Borde inte ha slängt mig mot tvättstugedörren som ett annat vilddjur när jag råkade bli inlåst i lördags. Ska komma ihåg det till nästa gång.

Hänger om i butiken idag, går sådär när jag får ont av att lyfta en jacka. Som tur är jobbar jag med little Kristin, hon nämnde något om godis innan. Hoho. Vi tycker jämt synd om oss själva, så det brukar stå en fet godispåse bakom kassan när vi jobbar ihop. Tubbies!

Happelihapp, snart är rasten slut. Peppar inför onsdag, då åker jag & Malin till Stockholm för kick off! Ska bli sköj! Mindre sköj är dock att tåget går kl 6 på morgonen. 

HEEEEEJ DÅÅ!


Panikattack

Var nere och tvättade i tvättstugejäveln innan. Stängde dörren bakom mig och upptäckte när jag skulle gå ut att dörren hade gått i baklås. Hade ingen mobil med mig och visste att Petra och Anton precis skulle åka in till stan när jag gick ner, så de skulle ju knappast undra var jag tog vägen. Försökte hålla mig lugn, men som den paranoida neurotiska lilla varelse jag är fick jag fullständig panik. Skrek som en liten flicka och började få tankar som "Kommer jag att dö här nere?" och "Får jag någon luft? Håller jag på att kvävas?". Öppnade ett fönster och försökte klämma mig ut genom det, men var för tjock.

Så jag gjorde vad alla vettiga människor hade gjort: ninjasparkade sönder dörren. Det är stora hål i den nu. Eeehehehehe.

En gubbe hörde mina flyktförsök och kom och låste upp dörren. Slutet gott, allting gott. Nu måste jag duscha, blev alldeles svettig av den här pärsen.

Loli!


Igår- lite gladare.


Petra och jag, dancing on our own

Petra har en sjukt snygg smal hand.

Serious dance moves. from Petra Louise Magnusson on Vimeo.

 


Tre musketörer samlade i Landala

Hoj hoj.

Idag har jag äntligen hämtat älskade lilledatorn, men den har fortfarande inget operativsystem eftersom jag har slarvat bort installationsskivorna. Inte ok. Den är i alla fall hemma hos sin mamma igen! Fint!

Nu sitter jag och Livan med Manda i hennes kök. De ska ut, men jag ska vara tråkig och åka hem. Där väntar iofs mina kära sambos, vi ska vina och kolla på porr. Eventuellt.


Olivia har köpt nya glajjer! Sjukt snygga. Vill ha synfel så jag kan köpa egna.

 


Kaxig.

 


Haha, Livan lilla sugfisken.
Olivia visar den döda flugan som drunknade i hennes vin.

 
Bildboooomb!


Nyu nyu

Häj.
Känns inte kul att blögga på någon annans dator. Vill ha miiiin. Tur att jag ska hämta den imorgon då! Yessss.
De andra har redan åkt till jobbet/skolan, jag börjar inte förrän 13 idag. Har lite av en ångestdag idag, fifan. Borde kanske anstränga mig och sätta på ett sexy face nu. Men neeeej, det går ju inte eftersom min foundation är slut. Och mina älsklingsskor är sönder, dragkedjan blev totalförstörd igår. Ni ser, livet hatar mig. For real.
Bajs

RSS 2.0