Ny frippz


Klippte undercut hos ClaudiaFrank idag! <3

 


N-Ö-J-D

 


En bild, kanske en till

Hej.

Jag redigerade en bild på liten Ipo innan. Och igår hälsade Fernandovännen på en stund innan jag hoppade på tåget till Kalmar.

 

 


VIBB" Streetstyle


Foto: Linn Stigsson Stern
Bild från VIBB".


Linn "tvingade" mig att ställa upp på Streetstyle häromdagen. För att se fler fina Kalmariter, klicka här!


Jag fyller år idag...

21 år gammal och åldersnojar redan. Jag har upptäckt de första små rynkorna i ögonvrån, de som inte längre bara syns när jag skrattar. Jag kommer på att "Jävlar. Idag är det sex år sedan jag fyllde 15 och stolt susade iväg på min första moped.". Jag kan inte längre springa som när jag var yngre. När vi var på lekparken med Tintus och Ipo innan vågade jag knappt klättra upp i klätterställningen av rädsla att ramla ned och bryta ett ben (lårbenshalsen). För några år sedan hade jag svingat mig upp som en apa.

Försöker på något sätt fly mitt åldrande med att ändra mitt utseende. Jag ska raka undercut på fredag. Jag ska pierca mig i septum (min mamma säger att hon inte kommer älska mig om jag har en "tjurpiercing", men hon överdriver nog. Lite). Jag planerar på allvar att tatuera en halfsleeve.

Men jag antar att äldre är okej. Det händer ju alla. Insåg bara ganska nyligen att det gäller även mig.


21 år ung?
Klicka på bilden för att se resten av picsen från min födelsedag.


MODIGT SEVVE!

Jag ska klippa mig!!!!! Me darling friends vet hur frisörrädd jag är. Helt extremt. Lipar nästan om jag klipper mig 2 cm. Nu ska jag raka undercut på ena sidan eftersom mitt hår är så slitet och tunt där. Det har gått av när jag har plattat det och så. Bokade tid på Frank idag, så nu finns det ingen återvändo. Gulp.


Såhär såg mitt hår ut hösten 2005. Då hade jag en väldigt mesig undercut. Nu ska jag liksom spara överhåret så jag kan dölja rakningen när jag känner för det, så jag tar lite mer den här gången. Spannend!


Vaiheeeelveettteeeeee!!

Skalet på min älskade vita Macbook sprack nyss. En liten remsa av plasten lossnade. Dör.

(snällasnällasnälla säg att det går på garantin)

Min nya profilbild


Min dag: Jobb 13-19.30.
Min kväll: Johans broccolisoppa, sipps & dipp och WoW.


Göteborg, nya skor och födelsedag

Igår åkte hela familjen till Göteborg tillsammans, vi käkade pizza på en liten restaurang i Kungälv och fortsatte sedan till Orust. När de åkte hem släppte de av mig hos Amanda & Robert som har vääärldens finaste lägenhet. Jag blev avis. VILL OCKSÅ BO I GBG!!!1 (okej, ska sluta whina och flytta dit istället. Någon gång.)

Olivia var också där, och våra planer var att skaka rumpa på Sticky. Det slutade med diverse barnförbjudna diskussioner och drömmar om Robert Pattinson i Amandas kök. När Manda & Bobban gick och la sig delade Lili & jag deras soffa och somnade framför Twilight. Åh.
Frukost åts på Egg & Milk (GOOOTT!) imorse, sedan tog jag 12.12-tåget till Limmared där min födelsedagspappa hämtade upp mig. Han fick en förstoring av honom och mamma av mig, den är så söt.

I eftermiddags åkte vi upp till bästa Mjällbo, fick prova Tompas nya objektiv (Canon EF 50mm f1.4 USM) och det var helt lovely! SKA HA! Nästa inköp med andra ord.


Helgens köp <3
Bild från Vagabond.

 


Söta vovvekompisar i Göteborg.

 

 

 


Lili i Amandas fina lägga. Notera att vi sov skavfötter i den soffan. Trångt & mysigt.

 

 

 


<3
Foto: Robert Lorentzon

 

 

 


Såhär fint blev det med Tompas objektiv.

 

 

 


Tompa himself.


Dum tjej

Jag är sepe. Har verkligen inte gott om pengar atm, men det glömmer lillhjärnan när man vill köpa skor. Och kläder. Och god mat. Wawawa.

Köpte världens finaste höstjacka på jobbet idag, titta bara! Och en massa massa mer bidde det visst.

Imorgon har vi picknickMonki i Kalmar! Yay! Det kommer en DJ och spelar och vi bjuder på lite fika och så.


Klicka på bilden!RSS 2.0