ambition makes you look pretty ugly

när man har migrän och är hemma själv är film, radiohead & nudlar det bästa. försökte kramas med en av alla gitarrer som ligger och skräpar lite överallt, men huvudvärken försämrades, och jag svimmade i köket. kul.

sen tänkte jag att en av fetödlorna kanske ville sitta ute & kolla på ricki lake med mig, men han kollade ont på mig, och var inte alls kelig som han brukar. han verkar ha fått ngn tumör el dyl vid örat (hörselhålet?), och blir skitsur när man nuddar honom. så han var inte heller leksugen idag.

en person blev iaf glad av att prata med mig idag (johans lillasyster moa 1,5 år), &  pappas hemkomst från tyskland innebar schweizisk lyxchoklad. så...det var en halvbra dag. nästan. ett större minus är dock att jag är korthårig igen. tack tack gud för att du gav mig världens fulaste hår. tack.

i'm a creep
i'm a weirdo
i wish i was special
you're so fucking special


go fuck yourself.

jag hatar internet, vill ha tillbaka firefox. får vänta tills pappa fixar gamla datorn till mitt rum. när jag har rensat ut & målat om.

festen på tre trappor upp var helt okej. blev dock besviken på vissa som uppförde sig respektlöst och sedan inte kunde be om ursäkt. två gjorde iaf det, och det var ju bra. men du, du som var värst kunde sagt förlåt iaf. det är inte så jävla svårt. SHAME ON YOU!

härligt att träffa olivia & jannike, det blir ju nästan aldrig av nowadays. ni är så himla söta, och man kan verkligen skratta med er. jag tycker om er <3

resten av eftermiddagen kommer bestå av matte, matte, mer matte, övningskörning (vilket börjar gå mkt bättre nu), mjällbo, och matte. yeah.

jävla matteprov. inger är sadist.

and we raise our heads for the color red

dagens absoluta favoriting: min svarta cheap monday klänning. hej, vilken tur att den precis hade kommit in när jag var i gbg på lovet. jag vill ha på mig den den varje dag nu ju <3

jag & frida bokade studion igår, så vi ska ta självporträtt en timme imorgon. det ska verkligen bli helkul, jag har inte lärt mig att använda systemkamera så bra än, och jag har inte ens varit inne i studion än. tur att fridus är där & kan hjälpa mig.

fest am freitag. efter lördagens bravader är jag osugen & opepp, men det kommer väl förändras imorgon eller nått. det blir nog helbra. för- och efterfest hemma hos mig (troligen, jaja), och amanda & olivias 18-årsfest på tre trappor. fan, jag har så himla långt kvar ju. eller inte så jätte, men september känns väldigt långt borta. jag vill ta körkort NU, och allt sånt där. men nähä. det är ju kul att det går bra för vissa, som sanny skulle säga.

-you make me like charity

pic: hultsfred 2005, jag och amanda headbangar till system of a down. haha.
foto: olivia

headbanging- hultsfred 2005

are you my reason?

påskfirandet i lördags utspelade sig i gislaved. gud, jag ska aldrig dricka alkohol igen, aldrig i hela mitt liv. det är äckel & får mig att spy, och jag hatar att spy. eller, det gör väl de flesta, men ah.

det är faktiskt inte så svårt att hålla kvar. bara man försöker. det krävs bara ett kort telefonsamtal, eller ett sms, eller vad som helst. det är inte svårare än så. försök? det har varit vi för länge för att vi ska kunna bryta nu, känns det som. jag tycker ju fortfarande om dig. jag vill inte vara den som bara klagar, men ibland är det svårt att inte göra det. ibland måste man få. 

here i am
i need your shoulder, sister
i need your hand
to help me stand
'cause there's a hurricane
wherever i lay on


waiting to finally be caught

dagens låtar, som verkligen har räddat humöret från nedstigande (fast dom borde kanske inte göra det, det är ju inte gladpop direkt)

1. johnny cash- hurt
2. elliott smith- between the bars
3. the knife- silent shout
4. lars winnerbäck- vänner
5. timo räisänen- let's kill ourselves a son


har känt en sådan extrem saknad efter det gamla idag. olivia & amanda, håkan hellström-beroendet, och de där stunderna med choklad, gitarrspel och de bästa filmerna. då vi kunde ligga och skrika av skratt i timmar, och prata om dom där sakerna som är alldeles för viktiga för att dela med någon annan.

och jag saknar johan också. jag saknar hans händer, fluffhår & smittskratt. hoppas vi hinner träffas söndag-måndag ju, jag har ingen att ligga sked med inatt.

ni är viktiga för mig, ni tre. jag hoppas att ni vet hur mkt ni faktiskt har hjälpt mig.

i will be strong for you
i will belong to you
carry you, bleed for you
run for milesRSS 2.0